ویزای شینگن اسپانیا

سؤالاتی که بیشتر در خصوص ویزای شینگن اسپانیا پیش بیاید اینگونه باشد
ملزومات درخواست ویزای اسپانیا چیست
مدارک مورد نیاز ویزای شینگن اسپانیا چیست
شرایط ویزای شینگن اسپانیا چیست
هزینه ویزای شینگن اسپانیا
راهنمای تکمیل فرم ویزای شینگن اسپانیا
انواع ویزای شینگن اسپانیا چگونه میباشد
و سؤالاتی از این قبیل که در ادامه به همه ی آنها پاسخ می دهیم
بسته به هدف شما از سفر به اسپانیا ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود. چه برای دیدار، چه برای تحصیل، کار یا اقامت بلند مدت برنامه ریزی کنید باید طبق برنامه تان برای سفر ویزای مربوط به آنرا دریافت کنید. میتوانید از سال 1995 در زمانیکه اسپانیا به عنوان کشور عضو ایالات اروپا عضوی از اتحادیه شینگن نیز بود برای درخواست ویزای شینگن اسپانیا اقدام کنید.
چه اسنادی برای درخواست ویزای شینگن نیاز است؟ اسناد ذکر شده در ادامه لازمه ی هرگونه ویزای کوتاه مدت اسپانیا می باشد.
1.در ابتدا فرم ویزای شینگن اسپانیا را دانلود کنید و فرم را کامل و صادق پر کنید همچنین میتوانید فرم ویزای شینگن سفارت اسپانیا را به صورت الکترونیکی پر کرده و سپس از آن پرینت بگیرید.
2.عکس باید پیوست شود: عکس ها باید فرمت پاسپورت داشته باشد عکس تمام رخ با پیش زمینه ای روشن که اخیرا گرفته باشید.
3.گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی خود که حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت معتبر است مورد نیاز است پاسپورت شما باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.
4. . یک از رزرو بلیط برگشتتان تهیه کنید ،توصیه می شود که خرید بلیط را قبل از گرفتن ویزا انجام ندهید،مگر اینکه نیاز باشد.
5.تایید بیمه درمانی مسافرت با حداقل 30,000 پوشش در اسپانیا و کل منطقه شینگن.
6.نامه ای مبنی بر هدف از سفر به اسپانیا در برنامه سفر
7.برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از اسپانیا
8.رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در اسپانیا
9.اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت جیره در صورت امکان).
10.اثبات گواهی مالی کافی برای مدت اقامت در اسپانیا
کشورهای خارجی که به دنبال ورود به قلمرو اسپانیا هستند .نیاز به تایید داشتن کل مبلغ برای مدت زمان 10 روزه دارد که نشان می دهد 90 درصد از حداقل دستمزد ناخالص ملی (68/598) یورو که 74/583 یورو است را پرداخت می کنند.
در حالیکه در صورت بیش از 10 روز مقدار مورد نیاز روزانه 86/64 یورو می باشد.
ويزاي شينگن اسپانيا اگر کارمندید
• قرارداد استخدام
• بیانیه کنونی بانک برای حداقل 6 ماه
• اجازه ی خروج از طرف کارفرما
• فرم بازگشت مالیات بر درآمد(ITR) یا مالیات بر درآمد کسر شده در منبع حقوق و دستمزد.
گرفتن ویزای شینگن اسپانیا اگر کارآفرین هستید
• کپی از مجوز کسب وکار
• بیانیه بانکی شرکت حداقل برای 6 ماه
• بازگشت مالیات بردرآمد (ITR)
شرایط ویزای شینگن اسپانیا اگر محصل اید
• گواهی ثبت نام
• گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه
شرایط اخذ ویزای شینگن اسپانیا اگر بازنشسته اید
• بیانیه حقوق بازنشستگی برای حداقل 6 ماه
در صورت لزوم:
اثبات درآمد منظم حاصل از دارایی حداقل 6 ماه
توجه: فرم درخواست امضاء شده باید با سایر اسناد اجباری ذکر شده همراه باشد و به صورت شخصی به سفارتخانه/کنسولگری مناسب یا نماینده آن در کشور خودتان ارسال شودجدا از مستندات کلی مورد نیاز همراه با اسناد اضافی دیگر بسته به هدف درخواست ویزای اسپانیا شما باید باشد.
اسناد اضافی مورد نیاز برای اغلب اهداف از درخواست ویزای اسپانیا ملزومات اضافی
اخذ ویزای شینگن اسپانیا ویزای توریست/ بازدید کننده اسپانیا
• دعوتنامه از خانواده یا دوستان از اسپانیا با آدرس و شماره تلفن در صورت لزوم
• بیانیه بانک حداقل برای 6 ماه
• کپی از گذرنامه
اخذ ویزا شینگن اسپانیا با هدف کسب و کار
• دعوتنامه از شرکت اسپانیا که شما بازدید خواهید کرد و در آدرس دقیقا آنها همراه با تاریخ بازدید شما می باشد.
• گواهی نامه از وضعیت استخدامتان/ مجوز برای مسافرت در زمینه کسب و کار
• اگر روابط تجاری قبلا بین دو شرکت بود مدارک مربوط به هر دو رویداد باید فراهم باشد.
• بیانیه کسب وکار بانک حداقل برای 6 ماه
• یادداشت و ماده انجمن در نسخه اصلی تایید شده (ثبت شده در شرکت های سهامی عام) مجوز تجارت (اولین صادر شده و تجدید فعلی) مدارک منافع شخصی / شرکاء
• با توجه به هزینه های متقاضیان در طول اقامت در ناحیه شینگن چه کارفرما و چه شریک شرکت باید هزینه های مربوط دعوت نامه یا نامه را پوشش دهد.
ویزای تضمینی شینگن اسپانیا باهدف طبی و پزشکی
• گزارش پزشکی محلی
• گواهینامه پزشکی از بیمارستان یا پزشک در اسپانیا تایید به تاریخ انتصاب
• رسید پرداخت هزینه های پزشکی
ویزای شینگن با هدف مسافرتی فرهنگی، ورزشی، گروه فیلم،دینی و مذهبی به اسپانیا
• دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویداد ها یا فعالیت ها هدف از بازدید پوشش هزینه.
• نام متقاضیان(اعضای گروه)
• مدت اقامت
• سفرنامه
ویزای شینگن اسپانیا برای اعضای نمایندگی های رسمی
• کپی از دعوتنامه رسمی
• هویت متقاضی
• هدف سفر (مذاکرات، جلسات، ویداد ها توسط سازمانهای بین المللی مشاوره)
• مدت اقامت
• محل اقامت
ویزای شینگن اسپانیا برای تحصیل، آموزشی، تحقیق و یا با دیگر اهداف کارآموزی
• گواهی ثبت نام برای حضور در دوره ها
• گواهی تکمیل دوره های آموزشی
• حمایت مالی
ویزای شینگن اسپانیا برای همسر/ شوهر/شهروند اسپانیا
• اثبات شهروندی اسپانیا (کارت شناسنامه، کارت کنسولی یا گواهی ملیت اسپانیا یا دستورالعمل قانونی بود).
• گواهی ازدواج اسپانیا
• مدارک خانوادگی اسپانیا
ویزای ترابری فرودگاه اسپانیا
• ویزا با گونه ای دیگر از اجازه ی ورود به کشور ترانزیست
• کپی از اعتبار ویزای خود برای مقصد نهایی
ویزای شینگن برای کودکان زیر سنین
• اثبات درآمد منظم والدین(قرارداد کار با درآمد ماهانه مشخص شده یا یک صورتحساب بانکی یا مجوز کسب وکار)
• مجوز سفر اساسی از طرف والدین( مجوز سفر پدرو مادر)
• اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی میکند گواهی رضایت سفر والدین نیاز است.
توجه! هنگام درخواست در سفارتخانه/ کنسولگری اسپانیا در کشورشان باید سرپرست یا خانواده همراه با فرزندان کم سنشان باشند.
آیا میتوان ویزای شینگن اسپانیا را تمدید کرد؟
در پاسخ باید گفت بله میتوان ،اما فقط درموارد خاص زمانیکه یک اتفاق و یا دلیل خاص بعد از ورود به اسپانیا رخ می دهد.

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *