ویزای شینگن جمهوری چک

سؤالاتی که بیشتر در خصوص ویزای شینگن جمهوری چک پیش بیاید اینگونه باشد
ملزومات درخواست ویزای جمهوری چک
چیست
مدارک مورد نیاز ویزای شینگن جمهوری چک چیست
شرایط ویزای شینگن جمهوری چک چیست
هزینه ویزای شینگن جمهوری چک

راهنمای تکمیل فرم ویزای شینگن جمهوری چک
انواع ویزای شینگن بلژیک
چگونه میباشد
و سؤالاتی از این قبیل که در ادامه به همه ی آنها پاسخ می دهیم

ملزومات اخذ ویزای شینگن جمهوری چک
بسته به هدف شما از سفر به جمهوری چک ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود. چه برای دیدار، چه برای تحصیل، کار یا اقامت بلند مدت برنامه ریزی کنید باید طبق برنامه تان برای سفر ویزای مربوط به آنرا دریافت کنید.
میتوانید از سال 2007 و از زمانیکه جمهوری چک به عنوان کشور عضو ایالات اروپا عضوی از اتحادیه شینگن نیز بود برای درخواست ویزای شینگن چک اقدام کنید.
اسناد کلی مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن جمهوری چک:
1.در ابتدا فرم ویزای شینگن جمهوری چک را دانلود کنید و فرم چک لیست مدارک ویزای شینگن را کامل و صادق پر کنید همچنین میتوانید فرم درخواست ویزا را به صورت الکترونیکی پر کرده و سپس از آن پرینت بگیرید.
2. عکس باید پیوست شود: عکس ها باید فرمت پاسپورت داشته باشد عکس تمام رخ با پیش زمینه ای روشن که اخیرا گرفته باشید.
3. گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی خود که حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت معتبر است مورد نیاز است پاسپورت شما باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.
4. یک نسخه از رزرو بلیط برگشتتان تهیه کنید توصیه میشود که خرید بلیط را قبل از گرفتن ویزا انجام ندهید مگر اینکه نیاز باشد.
5. تایید بیمه درمانی مسافرت با حداقل 30,000 پوشش در جمهوری چک و کل منطقه شینگن.
6. نامه ای مبنی بر هدف ازسفر به جمهوری چک در برنامه سفر
7. برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از جمهوری چک
8. رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در جمهوری چک
9. اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت جیره در صورت امکان).
10. اثبات گواهی مالی کافی برای مدت اقامت در جمهوری چک

شرایط اخذ ویزای شینگن جمهوری چک
مدارک لازم برای ویزای شینگن جمهوری چک
اگر کارمندید
• قرارداد استخدام
• بیانیه کنونی بانک برای حداقل 6 ماه
• اجازه ی خروج از طرف کارفرما
• فرم بازگشت مالیات بر درآمد(ITR) یا مالیات بر درآمد کسر شده در منبع حقوق و دستمزد.
اگر کارآفرین هستید
• کپی از مجوز کسب وکار
• بیانیه بانکی شرکت حداقل برای 6 ماه
• بازگشت مالیات بردرآمد (ITR)
اگر محصل اید
• گواهی ثبت نام
• گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه
اگر بازنشسته اید
• بیانیه حقوق بازنشستگی برای حداقل 6 ماه
در صورت لزوم:
اثبات درآمد منظم حاصل از دارایی حداقل 6 ماه
توجه: فرم درخواست امضاء شده باید با سایر اسناد اجباری ذکر شده همراه باشد و به صورت شخصی به سفارتخانه/کنسولگری مناسب یا نماینده آن در کشور خودتان ارسال شودجدا از مستندات کلی مورد نیاز همراه با اسناد اضافی دیگر بسته به هدف ویزای شینگن از چک شما باید باشد.
اسناد اضافی مورد نیاز برای اغلب اهداف از ویزای شینگن از سفارت چک ملزومات اضافی
ویزای توریست/ بازدید کننده شنگن جمهوری چک
• دعوتنامه از خانواده یا دوستان از جمهوری چک با آدرس و شماره تلفن در صورت لزوم
• بیانیه بانک حداقل برای 6 ماه
• کپی از گذرنامه
شینگن ویزا چک با هدف کسب و کار
• دعوتنامه از شرکت جمهوری چک که شما بازدید خواهید کرد و در آدرس دقیقا آنها همراه با تاریخ بازدید شما می باشد.
• گواهی نامه از وضعیت استخدامتان/ مجوز برای مسافرت در زمینه کسب و کار
• اگر روابط تجاری قبلا بین دو شرکت بود مدارک مربوط به هر دو رویداد باید فراهم باشد.
• بیانیه کسب وکار بانک حداقل برای 6 ماه
• یادداشت و ماده انجمن در نسخه اصلی تایید شده (ثبت شده در شرکت های سهامی عام) مجوز تجارت (اولین صادر شده و تجدید فعلی) مدارک منافع شخصی / شرکاء
• با توجه به هزینه های متقاضیان در طول اقامت در ناحیه شینگن چه کارفرما و چه شریک شرکت باید هزینه های مربوط دعوت نامه یا نامه را پوشش دهد.
ویزای شینگن جمهوری چک باهدف طبی و پزشکی
• گزارش پزشکی محلی
• گواهینامه پزشکی از بیمارستان یا پزشک در جمهوری چک تایید به تاریخ انتصاب
• رسید پرداخت هزینه های پزشکی
ویزای شینگن با هدف مسافرتی فرهنگی، ورزشی، گروه فیلم،دینی و مذهبی به جمهوری چک
• دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویداد ها یا فعالیت ها هدف از بازدید پوشش هزینه.
• نام متقاضیان(اعضای گروه)
• مدت اقامت
• سفرنامه
ویزای شینگن جمهوری چک برای اعضای نمایندگی های رسمی
• کپی از دعوتنامه رسمی
• هویت متقاضی
• هدف سفر (مذاکرات، جلسات، ویداد ها توسط سازمانهای بین المللی مشاوره)
• مدت اقامت
• محل اقامت
ویزای شینگن جمهوری چک برای تحصیل، آموزشی، تحقیق و یا با دیگر اهداف کارآموزی
• گواهی ثبتنام برای حضور در دوره ها
• گواهی تکمیل دوره های آموزشی
• حمایت مالی
ویزای شینگن جمهوری چک برای همسر/ شوهر/شهروند جمهوری چک
• اثبات شهروندی جمهوری چک (کارت شناسنامه، کارت کنسولی یا گواهی ملیت جمهوری چک یا دستورالعمل قانونی بود).
• گواهی ازدواج جمهوری چک
• مدارک خانوادگی جمهوری چک
ویزای ترابری فرودگاه جمهوری چک
• ویزا با گونه ای دیگر از اجازه ی ورود به کشور ترانزیست
• کپی از اعتبار ویزای خود برای مقصد نهایی
ویزای شینگن برای کودکان زیر سنین
• اثبات درآمد منظم والدین(قرارداد کار با درآمد ماهانه مشخص شده یا یک صورتحساب بانکی یا مجوز کسب وکار)
• مجوز سفر اساسی از طرف والدین( مجوز سفر پدرو مادر)
• اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی میکند گواهی رضایت سفر والدین نیاز است.
توجه! هنگام درخواست در سفارتخانه/ کنسولگری جمهوری چک در کشورشان باید سرپرست یا خانواده همراه با فرزندان کم سنشان باشند.
آیا میتوان ویزای شینگن جمهوری چک را تمدید کرد
در پاسخ باید گفت بله میتوان ،اما فقط درموارد خاص زمانیکه یک اتفاق و یا دلیل خاص بعد از ورود به جمهوری چک رخ می دهد.

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *