ویزای شینگن سوئیس

سؤالاتی که بیشتر در خصوص ویزای شینگن سوئیس پیش بیاید اینگونه باشد
ملزومات درخواست ویزای سوئیس چیست
مدارک مورد نیاز ویزای شینگن سوئیس چیست
شرایط ویزای شینگن سوئیس چیست
هزینه ویزای شینگن سوئیس
راهنمای تکمیل فرم ویزای شینگن سوئیس
انواع ویزای شینگن سوئیس چگونه میباشد
و سؤالاتی از این قبیل که در ادامه به همه ی آنها پاسخ می دهیم
بسته به هدف شما از سفر به سوئیس ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود. چه برای دیدار، چه برای تحصیل، کار یا اقامت بلند مدت برنامه ریزی کنید باید طبق برنامه تان برای سفر ویزای مربوط به آنرا دریافت کنید. میتوانید از سال 2008 در زمانیکه سوئیس به عنوان کشور عضو ایالات اروپا عضوی از اتحادیه شینگن نیز بود برای درخواست ویزای شینگن سوئیس اقدام کنید.
چه اسنادی برای درخواست ویزای شینگن نیاز است؟ اسناد ذکر شده در ادامه لازمه ی هرگونه ویزای کوتاه مدت سوئیس می باشد.|مدارک ویزای شینگن سوئیس|
1.در ابتدا فرم ویزای شینگن سوئیس را دانلود کنید و فرم را کامل و صادق پر کنید همچنین میتوانید فرم ویزای شنگن سوییس را به صورت الکترونیکی پر کرده و سپس از آن پرینت بگیرید.
2.عکس باید پیوست شود: عکس ها باید فرمت پاسپورت داشته باشد عکس تمام رخ با پیش زمینه ای روشن که اخیرا گرفته باشید.
3.گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی خود که حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت معتبر است مورد نیاز است پاسپورت شما باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.
4.تایید بیمه درمانی مسافرت با حداقل 30,000 پوشش در سوئیس و کل منطقه شینگن.
5.نامه ای مبنی بر هدف ازسفر به سوئیس در برنامه سفر
6.برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از سوئیس
7.رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در سوئیس
8.اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت جیره در صورت امکان).
9.اثبات گواهی مالی کافی برای مدت اقامت در سوئیس
کشورهای خارجی که قصد ورود و اقامت در سرزمین سوئیس را دارند باید حداقل روزانه CHF 100یا 34/92 یورو را به مدت اقامتشان در سوئیس پرداخت کنند
در حالیکه برای دانش آموزان خارجی این مبلغ به میزان 30CHF یا 70/27 یورو کاهش می یابد. متقاضی موظف است معیارهای مالی کافی را در همان لحظه درخواست ویزای سوئیس به سفارتخانه یا کنسولگری سوئیس پرداخت کنند.

ویزا شینگن سوئیس اگر کارمندید
• قرارداد استخدام
• بیانیه کنونی بانک برای حداقل 6 ماه
• اجازه ی خروج از طرف کارفرما
• فرم بازگشت مالیات بر درآمد(ITR) یا مالیات بر درآمد کسر شده در منبع حقوق و دستمزد.
ویزای شینگن از سوئیس اگر کارآفرین هستید
• کپی از مجوز کسب وکار
• بیانیه بانکی شرکت حداقل برای 6 ماه
• بازگشت مالیات بردرآمد (ITR)
اگر محصل اید
• گواهی ثبت نام
• گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه
ويزاي شينگن سوئيس اگر بازنشسته اید
• بیانیه حقوق بازنشستگی برای حداقل 6 ماه
در صورت لزوم:
اثبات درآمد منظم حاصل از دارایی حداقل 6 ماه
توجه: فرم درخواست امضاء شده باید با سایر اسناد اجباری ذکر شده همراه باشد و به صورت شخصی به سفارتخانه/کنسولگری مناسب یا نماینده آن در کشور خودتان ارسال شودجدا از مستندات کلی مورد نیاز همراه با اسناد اضافی دیگر بسته به هدف درخواست ویزای سوئیس شما باید باشد.
اسناد اضافی مورد نیاز برای اغلب اهداف از درخواست ویزای سوئیس ملزومات اضافی

اخذ ویزای شینگن سوئیس ویزای توریست/ بازدید کننده سوئیس
• دعوتنامه از خانواده یا دوستان از سوئیس با آدرس و شماره تلفن در صورت لزوم
• بیانیه بانک حداقل برای 6 ماه
• کپی از گذرنامه
ویزای شینگن سوئیس با هدف کسب و کار
• دعوتنامه از شرکت سوئیس که شما بازدید خواهید کرد و در آدرس دقیقا آنها همراه با تاریخ بازدید شما می باشد.
• گواهی نامه از وضعیت استخدامتان/ مجوز برای مسافرت در زمینه کسب و کار
• اگر روابط تجاری قبلا بین دو شرکت بود مدارک مربوط به هر دو رویداد باید فراهم باشد.
• بیانیه کسب وکار بانک حداقل برای 6 ماه
• یادداشت و ماده انجمن در نسخه اصلی تایید شده (ثبت شده در شرکت های سهامی عام) مجوز تجارت (اولین صادر شده و تجدید فعلی) مدارک منافع شخصی / شرکاء
• با توجه به هزینه های متقاضیان در طول اقامت در ناحیه شینگن چه کارفرما و چه شریک شرکت باید هزینه های مربوط دعوت نامه یا نامه را پوشش دهد.
ویزای شینگن سوئیس باهدف طبی و پزشکی
• گزارش پزشکی محلی
• گواهینامه پزشکی از بیمارستان یا پزشک در سوئیس تایید به تاریخ انتصاب
• رسید پرداخت هزینه های پزشکی
ویزای شینگن با هدف مسافرتی فرهنگی، ورزشی، گروه فیلم،دینی و مذهبی به سوئیس
• دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویداد ها یا فعالیت ها هدف از بازدید پوشش هزینه.
• نام متقاضیان(اعضای گروه)
• مدت اقامت
• سفرنامه
ویزای شینگن سوئیس برای اعضای نمایندگی های رسمی
• کپی از دعوتنامه رسمی
• هویت متقاضی
• هدف سفر (مذاکرات، جلسات، ویداد ها توسط سازمانهای بین المللی مشاوره)
• مدت اقامت
• محل اقامت
ویزای شینگن سوئیس برای تحصیل، آموزشی، تحقیق و یا با دیگر اهداف کارآموزی
• گواهی ثبت نام برای حضور در دوره ها
• گواهی تکمیل دوره های آموزشی
• حمایت مالی
ویزای شینگن سوئیس برای همسر/ شوهر/شهروند سوئیس
• اثبات شهروندی سوئیس (کارت شناسنامه، کارت کنسولی یا گواهی ملیت سوئیس یا دستورالعمل قانونی بود).
• گواهی ازدواج سوئیس
• مدارک خانوادگی سوئیس
ویزای ترابری فرودگاه سوئیس
• ویزا با گونه ای دیگر از اجازه ی ورود به کشور ترانزیست
• کپی از اعتبار ویزای خود برای مقصد نهایی
ویزای شینگن برای کودکان زیر سنین
• اثبات درآمد منظم والدین(قرارداد کار با درآمد ماهانه مشخص شده یا یک صورتحساب بانکی یا مجوز کسب وکار)
• مجوز سفر اساسی از طرف والدین( مجوز سفر پدرو مادر)
• اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی میکند گواهی رضایت سفر والدین نیاز است.
توجه! هنگام درخواست در سفارتخانه/ کنسولگری سوئیس در کشورشان باید سرپرست یا خانواده همراه با فرزندان کم سنشان باشند.
آیا میتوان ویزای شینگن سوئیس را تمدید کرد؟
در پاسخ باید گفت بله میتوان ،اما فقط درموارد خاص زمانیکه یک اتفاق و یا دلیل خاص بعد از ورود به سوئیس رخ می دهد.

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *