ویزای شینگن آلمان

سؤالاتی که بیشتر در خصوص ویزای شینگن آلمان پیش بیاید اینگونه باشد
ملزومات درخواست ویزای آلمان چیست
مدارک مورد نیاز ویزای شینگن آلمان چیست
شرایط ویزای شینگن آلمان چیست
هزینه ویزای شینگن آلمان
راهنمای تکمیل فرم ویزای شینگن آلمان
انواع ویزای شینگن آلمان چگونه میباشد
و سؤالاتی از این قبیل که در ادامه به همه ی آنها پاسخ می دهیم
بسته به هدف شما از سفر به آلمان ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود. چه برای دیدار، چه برای تحصیل، کار یا اقامت بلند مدت برنامه ریزی کنید باید طبق برنامه تان برای ويزاي شينگن آلمان دریافت کنید.
میتوانید در سال 2001 و از زمانیکه آلمان به عنوان کشور عضو ایالات اروپا عضوی از اتحادیه شینگن نیز بود برای درخواست اخذ ویزای شینگن آلمان تضمینی اقدام کنید.
اسناد کلی مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن آلمان|مدارک ویزای شینگن آلمان|
1.در ابتدا فرم ویزای شنگن آلمان را دانلود کنید و فرم را کامل و صادق پر کنید همچنین میتوانید فرم ویزای شینگن آلمان را به صورت الکترونیکی پر کرده و سپس از آن پرینت بگیرید.
2. عکس باید پیوست شود: عکس ها باید فرمت پاسپورت داشته باشد عکس تمام رخ با پیش زمینه ای روشن که اخیرا گرفته باشید.
3. گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی خود که حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت معتبر است مورد نیاز است پاسپورت شما باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.
4. یک نسخه از رزرو بلیط برگشتتان تهیه کنید توصیه میشود که خرید بلیط را قبل از گرفتن ویزا انجام ندهید مگر اینکه نیاز باشد.
5. تایید بیمه درمانی مسافرت با حداقل 30,000 پوشش در آلمان و کل منطقه شینگن.
6. نامه ای مبنی بر هدف ازسفر به آلمان در برنامه سفر
7. برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از آلمان ، توصیه می شود که خرید بلیط را قبل از فراهم کردن ویزا انجام ندهید.
8. رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در آلمان
9. اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت جیره در صورت امکان).
10. اثبات گواهی مالی کافی برای مدت اقامت در آلمان
ویزای شینگن آلمان تضمینی اگر کارمندید
• قرارداد استخدام
• بیانیه کنونی بانک برای حداقل 6 ماه
• اجازه ی خروج از طرف کارفرما
• فرم بازگشت مالیات بر درآمد(ITR) یا مالیات بر درآمد کسر شده در منبع حقوق و دستمزد.
ویزا شینگن آلمان اگر کارآفرین هستید
• کپی از مجوز کسب وکار
• بیانیه بانکی شرکت حداقل برای 6 ماه
• بازگشت مالیات بردرآمد (ITR)
اخذ ویزای شنگن آلمان اگر محصل اید
• گواهی ثبت نام
• گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه
ویزای شینگن برای آلمان اگر بازنشسته اید
• بیانیه حقوق بازنشستگی برای حداقل 6 ماه
در صورت لزوم:
اثبات درآمد منظم حاصل از دارایی حداقل 6 ماه
توجه: فرم درخواست امضاء شده باید با سایر اسناد اجباری ذکر شده همراه باشد و به صورت شخصی به سفارتخانه/کنسولگری مناسب یا نماینده آن در کشور خودتان ارسال شودجدا از مستندات کلی مورد نیاز همراه با اسناد اضافی دیگر بسته به هدف درخواست ویزای آلمان شما باید باشد.
اسناد اضافی مورد نیاز برای اغلب اهداف از ویزای شینگن تضمینی آلمان ملزومات اضافی
ویزای شنگن آلمان  ویزای توریست/ بازدید کننده آلمان
• دعوتنامه از خانواده یا دوستان از آلمان با آدرس و شماره تلفن در صورت لزوم
• بیانیه بانک حداقل برای 6 ماه
• کپی از گذرنامه
ويزاي شنگن آلمان با هدف کسب و کار
• دعوتنامه از شرکت آلمان که شما بازدید خواهید کرد و در آدرس دقیقا آنها همراه با تاریخ بازدید شما می باشد.
• گواهی نامه از وضعیت استخدامتان/ مجوز برای مسافرت در زمینه کسب و کار
• اگر روابط تجاری قبلا بین دو شرکت بود مدارک مربوط به هر دو رویداد باید فراهم باشد.
• بیانیه کسب وکار بانک حداقل برای 6 ماه
• یادداشت و ماده انجمن در نسخه اصلی تایید شده (ثبت شده در شرکت های سهامی عام) مجوز تجارت (اولین صادر شده و تجدید فعلی) مدارک منافع شخصی / شرکاء
• با توجه به هزینه های متقاضیان در طول اقامت در ناحیه شینگن چه کارفرما و چه شریک شرکت باید هزینه های مربوط دعوت نامه یا نامه را پوشش دهد.
ویزا شنگن آلمان باهدف طبی و پزشکی
• گزارش پزشکی محلی
• گواهینامه پزشکی از بیمارستان یا پزشک در آلمان تایید به تاریخ انتصاب
• رسید پرداخت هزینه های پزشکی
ویزای شینگن آلمان فوری با هدف مسافرتی فرهنگی، ورزشی، گروه فیلم،دینی و مذهبی به آلمان
• دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویداد ها یا فعالیت ها هدف از بازدید پوشش هزینه.
• نام متقاضیان(اعضای گروه)
• مدت اقامت
• سفرنامه
ویزای شنگن سفارت آلمان برای اعضای نمایندگی های رسمی
• کپی از دعوتنامه رسمی
• هویت متقاضی
• هدف سفر (مذاکرات، جلسات، ویداد ها توسط سازمانهای بین المللی مشاوره)
• مدت اقامت
• محل اقامت
ویزا شنگن سفارت آلمان برای تحصیل، آموزشی، تحقیق و یا با دیگر اهداف کارآموزی
• گواهی ثبتنام برای حضور در دوره ها
• گواهی تکمیل دوره های آموزشی
• حمایت مالی
شرایط ویزای شینگن آلمان برای همسر/ شوهر/شهروند آلمان
• اثبات شهروندی آلمان (کارت شناسنامه، کارت کنسولی یا گواهی ملیت آلمان یا دستورالعمل قانونی بود).
• گواهی ازدواج آلمان
• مدارک خانوادگی آلمان
ویزای ترابری فرودگاه آلمان
• ویزا با گونه ای دیگر از اجازه ی ورود به کشور ترانزیست
• کپی از اعتبار ویزای خود برای مقصد نهایی
ویزای شینگن برای کودکان زیر سنین
• اثبات درآمد منظم والدین(قرارداد کار با درآمد ماهانه مشخص شده یا یک صورتحساب بانکی یا مجوز کسب وکار)
• مجوز سفر اساسی از طرف والدین( مجوز سفر پدرو مادر)
• اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی میکند گواهی رضایت سفر والدین نیاز است.
توجه! هنگام درخواست در سفارتخانه/ کنسولگری آلمان در کشورشان باید سرپرست یا خانواده همراه با فرزندان کم سنشان باشند.
آیا میتوان ویزای شینگن آلمان را تمدید کرد
در پاسخ باید گفت بله میتوان ،اما فقط درموارد خاص زمانیکه یک اتفاق و یا دلیل خاص بعد از ورود به آلمان رخ می دهد.
آیا میتوان ویزای شینگن کوتاه آلمان را تمدید کرد؟
ویزای آلمان شاید بعد از بروز اتفاقاتی پس از صدور ویزا قابل تمدید باشد ویزا باید یه واسطه نیروی فیزیکی، زمینه های بشر دوستانه یا دلایل جدی شغلی یا شخصی مناسب باشد. تمدید ویزا ممکن است طول مدت اقامت بیش از 90 روز نداشته باشد.
اقامت بلند مدت در آلمان
اگر میخواهید که بیش از سه ماه در آلمان اقامت کنید و باید که به «ویزای اقامت بلند مدت»درخواست کنید اغلب از نوع ویزای D .
بیمه سلامتی برای اقامت بلند مدت در آلمان
بیمه بهداشتی درمانی برای اقامت طولانی مدت در آلمان افرادی که دارای ویزای اجباری برای ورود به منطقه شینگن هستند باید در صورت تمایل برای اقامت در آلمان بیمه بهداشتی قانونی یا خصوصی را اخذ کنید مقررات بیمه بهداشتی برای دانشجویان کارگران مهمان و مهاجران بسیار متفاوت است.

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن