ویزای شینگن استونی

ملزومات درخواست ویزای شنگن استونی
بسته به هدف شما از سفر به استونی ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود. چه برای دیدار، چه برای تحصیل، کار یا اقامت بلند مدت برنامه ریزی کنید باید طبق برنامه تان برای سفر ویزای مربوط به آنرا دریافت کنید.
میتوانید از سال 2007 و زمانیکه استونی به عنوان کشور عضو ایالات اروپا عضوی از اتحادیه شینگن نیز بود برای درخواست ویزای شینگن استونی اقدام کنید.
اسناد کلی مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن استونی
1.در ابتدا فرم درخواست ویزای استونی را دانلود کنید و فرم را کامل و صادق پر کنید همچنین میتوانید فرم درخواست ویزا را به صورت الکترونیکی پر کرده و سپس از آن پرینت بگیرید.
2. عکس باید پیوست شود: عکس ها باید فرمت پاسپورت داشته باشد عکس تمام رخ با پیش زمینه ای روشن که اخیرا گرفته باشید.
3. گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی خود که حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت معتبر است مورد نیاز است پاسپورت شما باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.
4. تایید بیمه درمانی مسافرت با حداقل 30,000 پوشش در استونی و کل منطقه شینگن.
5. نامه ای مبنی بر هدف ازسفر به استونی در برنامه سفر
6. یک نسخه از رزرو بلیط برگشتتان تهیه کنید توصیه میشود که خرید بلیط را قبل از گرفتن ویزا انجام ندهید مگر اینکه نیاز باشد.
7. برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از استونی
8. رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در استونی
9. اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت جیره در صورت امکان).
10. اثبات گواهی نامه مالی کافی برای مدت زمان اقامت در استونی ، میزان مالی به این معنی است که هر متقاضی خارجی برای ویزای استونی باید برای اثبات خودش به کنسولگری یا سفارت استونی، 600EEK و یا 38,35C در روز و در مدت زمان اقامتش پرداخت کند.
اگر کارمندید
• قرارداد استخدام
• بیانیه کنونی بانک برای حداقل 6 ماه
• اجازه ی خروج از طرف کارفرما
• فرم بازگشت مالیات بر درآمد(ITR) یا مالیات بر درآمد کسر شده در منبع حقوق و دستمزد.
اگر کارآفرین هستید
• کپی از مجوز کسب وکار
• بیانیه بانکی شرکت حداقل برای 6 ماه
• بازگشت مالیات بردرآمد (ITR)
اگر محصل اید
• گواهی ثبت نام
• گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه
اگر بازنشسته اید
• بیانیه حقوق بازنشستگی برای حداقل 6 ماه
در صورت لزوم:
اثبات درآمد منظم حاصل از دارایی حداقل 6 ماه
توجه: فرم درخواست امضاء شده باید با سایر اسناد اجباری ذکر شده همراه باشد و به صورت شخصی به سفارتخانه/کنسولگری مناسب یا نماینده آن در کشور خودتان ارسال شودجدا از مستندات کلی مورد نیاز همراه با اسناد اضافی دیگر بسته به هدف درخواست ویزای دانمارک شما باید باشد.
اسناد اضافی مورد نیاز برای اغلب اهداف از درخواست ویزای استونی ملزومات اضافی ویزای توریست/ بازدید کننده استونی
• دعوتنامه از خانواده یا دوستان از استونی با آدرس و شماره تلفن در صورت لزوم
• بیانیه بانک حداقل برای 6 ماه
• کپی از گذرنامه
ویزای شینگن استونی با هدف کسب و کار
• دعوتنامه از شرکت استونی که شما بازدید خواهید کرد و در آدرس دقیقا آنها همراه با تاریخ بازدید شما می باشد.
• گواهی نامه از وضعیت استخدامتان/ مجوز برای مسافرت در زمینه کسب و کار
• اگر روابط تجاری قبلا بین دو شرکت بود مدارک مربوط به هر دو رویداد باید فراهم باشد.
• بیانیه کسب وکار بانک حداقل برای 6 ماه
• یادداشت و ماده انجمن در نسخه اصلی تایید شده (ثبت شده در شرکت های سهامی عام) مجوز تجارت (اولین صادر شده و تجدید فعلی) مدارک منافع شخصی / شرکاء
• با توجه به هزینه های متقاضیان در طول اقامت در ناحیه شینگن چه کارفرما و چه شریک شرکت باید هزینه های مربوط دعوت نامه یا نامه را پوشش دهد.
ویزای شینگن استونی باهدف طبی و پزشکی
• گزارش پزشکی محلی
• گواهینامه پزشکی از بیمارستان یا پزشک در استونی تایید به تاریخ انتصاب
• رسید پرداخت هزینه های پزشکی
ویزای شینگن با هدف مسافرتی فرهنگی، ورزشی، گروه فیلم،دینی و مذهبی به استونی
• دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویداد ها یا فعالیت ها هدف از بازدید پوشش هزینه.
• نام متقاضیان(اعضای گروه)
• مدت اقامت
• سفرنامه
ویزای شینگن استونی برای اعضای نمایندگی های رسمی
• کپی از دعوتنامه رسمی
• هویت متقاضی
• هدف سفر (مذاکرات، جلسات، ویداد ها توسط سازمانهای بین المللی مشاوره)
• مدت اقامت
• محل اقامت
ویزای شینگن استونی برای تحصیل، آموزشی، تحقیق و یا با دیگر اهداف کارآموزی
• گواهی ثبتنام برای حضور در دوره ها
• گواهی تکمیل دوره های آموزشی
• حمایت مالی
ویزای شینگن استونی برای همسر/ شوهر/شهروند استونی
• اثبات شهروندی استونی (کارت شناسنامه، کارت کنسولی یا گواهی ملیت دانمارک یا دستورالعمل قانونی بود).
• گواهی ازدواج استونی
• مدارک خانوادگی استونی
ویزای ترابری فرودگاه استونی
• ویزا با گونه ای دیگر از اجازه ی ورود به کشور ترانزیست
• کپی از اعتبار ویزای خود برای مقصد نهایی
ویزای شینگن برای کودکان زیر سنین
• اثبات درآمد منظم والدین(قرارداد کار با درآمد ماهانه مشخص شده یا یک صورتحساب بانکی یا مجوز کسب وکار)
• مجوز سفر اساسی از طرف والدین( مجوز سفر پدرو مادر)
• اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی میکند گواهی رضایت سفر والدین نیاز است.
توجه! هنگام درخواست در سفارتخانه/ کنسولگری استونی در کشورشان باید سرپرست یا خانواده همراه با فرزندان کم سنشان باشند.
آیا میتوان ویزای شینگن استونی را تمدید کرد
در پاسخ باید گفت بله میتوان ،اما فقط درموارد خاص زمانیکه یک اتفاق و یا دلیل خاص بعد از ورود به استونی رخ می دهد.

آیا میتوان ویزای شینگن کوتاه استونی را تمدید کرد؟
ویزای استونی شاید بعد از بروز اتفاقاتی پس از صدور ویزا قابل تمدید باشد ویزا باید یه واسطه نیروی فیزیکی، زمینه های بشر دوستانه یا دلایل جدی شغلی یا شخصی مناسب باشد. تمدید ویزا ممکن است طول مدت اقامت بیش از 90 روز نداشته باشد.

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن