ویزای شینگن اسلوونی

سؤالاتی که بیشتر در خصوص ویزای شینگن اسلوونی پیش بیاید اینگونه باشد
ملزومات درخواست ویزای اسلوونی چیست
مدارک مورد نیاز ویزای شینگن اسلوونی چیست
شرایط ویزای شینگن اسلوونی چیست
هزینه ویزای شینگن اسلوونی
راهنمای تکمیل فرم ویزای شینگن اسلوونی
انواع ویزای شینگن اسلوونی چگونه میباشد
و سؤالاتی از این قبیل که در ادامه به همه ی آنها پاسخ می دهیم
بسته به هدف شما از سفر به اسلوئی ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود. چه برای دیدار، چه برای تحصیل، کار یا اقامت بلند مدت برنامه ریزی کنید باید طبق برنامه تان برای سفر ویزای مربوط به آنرا دریافت کنید. میتوانید از سال 2007 در زمانیکه اسلوئی به عنوان کشور عضو ایالات اروپا عضوی از اتحادیه شینگن نیز بود برای درخواست ویزای شینگن اسلوئی اقدام کنید.
چه اسنادی برای درخواست ویزای شینگن نیاز است؟ اسناد ذکر شده در ادامه لازمه ی هرگونه ویزای کوتاه مدت اسلوئی می باشد.
1.در ابتدا فرم درخواست ویزای اسلوئی را دانلود کنید و فرم را کامل و صادق پر کنید همچنین میتوانید فرم درخواست ویزا را به صورت الکترونیکی پر کرده و سپس از آن پرینت بگیرید.
2.عکس باید پیوست شود: عکس ها باید فرمت پاسپورت داشته باشد عکس تمام رخ با پیش زمینه ای روشن که اخیرا گرفته باشید.
3.گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی خود که حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت معتبر است مورد نیاز است پاسپورت شما باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.
4. یک از رزرو بلیط برگشتتان تهیه کنید ،توصیه می شود که خرید بلیط را قبل از گرفتن ویزا انجام ندهید،مگر اینکه نیاز باشد.
5.تایید بیمه درمانی مسافرت با حداقل 30,000 پوشش در اسلوئی و کل منطقه شینگن.
6.نامه ای مبنی بر هدف ازسفر به اسلوئی در برنامه سفر
7.برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از اسلوئی
8.رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در اسلوئی
9.اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت جیره در صورت امکان).
10.اثبات گواهی مالی کافی برای مدت اقامت در اسلوئی
ویزای شینگن اسلوونی اگر کارمندید
• قرارداد استخدام
• بیانیه کنونی بانک برای حداقل 6 ماه
• اجازه ی خروج از طرف کارفرما
• فرم بازگشت مالیات بر درآمد(ITR) یا مالیات بر درآمد کسر شده در منبع حقوق و دستمزد.
ویزای شینگن اسلوونی اگر کارآفرین هستید
• کپی از مجوز کسب وکار
• بیانیه بانکی شرکت حداقل برای 6 ماه
• بازگشت مالیات بردرآمد (ITR)
ویزای شینگن اسلوونی اگر محصل اید
• گواهی ثبت نام
• گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه
ویزای شینگن اسلوونی اگر بازنشسته اید
• بیانیه حقوق بازنشستگی برای حداقل 6 ماه
در صورت لزوم
اثبات درآمد منظم حاصل از دارایی حداقل 6 ماه
توجه: فرم درخواست امضاء شده باید با سایر اسناد اجباری ذکر شده همراه باشد و به صورت شخصی به سفارتخانه/کنسولگری مناسب یا نماینده آن در کشور خودتان ارسال شودجدا از مستندات کلی مورد نیاز همراه با اسناد اضافی دیگر بسته به هدف درخواست ویزای اسلوئی شما باید باشد.
اسناد اضافی مورد نیاز برای اغلب اهداف از درخواست ویزای اسلوونی ملزومات اضافی
ویزای توریست/ بازدید کننده اسلوئی
• دعوتنامه از خانواده یا دوستان از اسلوئی با آدرس و شماره تلفن در صورت لزوم
• بیانیه بانک حداقل برای 6 ماه
• کپی از گذرنامه
ویزای شینگن اسلوئی با هدف کسب و کار
• دعوتنامه از شرکت بلژیکی که شما بازدید خواهید کرد و در آدرس دقیقا آنها همراه با تاریخ بازدید شما می باشد.
• گواهی نامه از وضعیت استخدامتان/ مجوز برای مسافرت در زمینه کسب و کار
• اگر روابط تجاری قبلا بین دو شرکت بود مدارک مربوط به هر دو رویداد باید فراهم باشد.
• بیانیه کسب وکار بانک حداقل برای 6 ماه
• یادداشت و ماده انجمن در نسخه اصلی تایید شده (ثبت شده در شرکت های سهامی عام) مجوز تجارت (اولین صادر شده و تجدید فعلی) مدارک منافع شخصی / شرکاء
• با توجه به هزینه های متقاضیان در طول اقامت در ناحیه شینگن چه کارفرما و چه شریک شرکت باید هزینه های مربوط دعوت نامه یا نامه را پوشش دهد.
ویزای شینگن اسلوئی باهدف طبی و پزشکی
• گزارش پزشکی محلی
• گواهینامه پزشکی از بیمارستان یا پزشک در اسلوئی تایید به تاریخ انتصاب
• رسید پرداخت هزینه های پزشکی
ویزای شینگن با هدف مسافرتی فرهنگی، ورزشی، گروه فیلم،دینی و مذهبی به اسلوئی
• دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویداد ها یا فعالیت ها هدف از بازدید پوشش هزینه.
• نام متقاضیان(اعضای گروه)
• مدت اقامت
• سفرنامه
ویزای شینگن اسلوئی برای اعضای نمایندگی های رسمی
• کپی از دعوتنامه رسمی
• هویت متقاضی
• هدف سفر (مذاکرات، جلسات، ویداد ها توسط سازمانهای بین المللی مشاوره)
• مدت اقامت
• محل اقامت
ویزای شینگن اسلوئی برای تحصیل، آموزشی، تحقیق و یا با دیگر اهداف کارآموزی
• گواهی ثبت نام برای حضور در دوره ها
• گواهی تکمیل دوره های آموزشی
• حمایت مالی
ویزای شینگن اسلوئی برای همسر/ شوهر/شهروند اسلوئی
• اثبات شهروندی اسلوئی (کارت شناسنامه، کارت کنسولی یا گواهی ملیت بلژیکی یا دستورالعمل قانونی بود).
• گواهی ازدواج اسلوئی
• مدارک خانوادگی اسلوئی
ویزای ترابری فرودگاه اسلوئی
• ویزا با گونه ای دیگر از اجازه ی ورود به کشور ترانزیست
• کپی از اعتبار ویزای خود برای مقصد نهایی
ویزای شینگن برای کودکان زیر سنین
• اثبات درآمد منظم والدین(قرارداد کار با درآمد ماهانه مشخص شده یا یک صورتحساب بانکی یا مجوز کسب وکار)
• مجوز سفر اساسی از طرف والدین( مجوز سفر پدرو مادر)
• اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی میکند گواهی رضایت سفر والدین نیاز است.
توجه! هنگام درخواست در سفارتخانه/ کنسولگری اسلوئی در کشورشان باید سرپرست یا خانواده همراه با فرزندان کم سنشان باشند.
آیا میتوان ویزای شینگن اسلوئی را تمدید کرد؟
در پاسخ باید گفت بله میتوان ،اما فقط درموارد خاص زمانیکه یک اتفاق و یا دلیل خاص بعد از ورود به اسلوئی رخ می دهد.

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن