ویزای شینگن فرانسه

سؤالاتی که بیشتر در خصوص ویزای شینگن فرانسه پیش بیاید اینگونه باشد
ملزومات درخواست ویزای فرانسه چیست
مدارک مورد نیاز ویزای شینگن فرانسه چیست
شرایط ویزای شینگن فرانسه چیست
هزینه ویزای شینگن فرانسه
راهنمای تکمیل فرم ویزای شینگن فرانسه
انواع ویزای شینگن فرانسه چگونه میباشد
و سؤالاتی از این قبیل که در ادامه به همه ی آنها پاسخ می دهیم

ملزومات درخواست ویزای فرانسه |مدارک لازم برای ویزای شینگن فرانسه|
بسته به هدف شما از سفر به فرانسه ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود. چه برای دیدار، چه برای تحصیل، کار یا اقامت بلند مدت برنامه ریزی کنید باید طبق برنامه تان برای سفر ویزای مربوط به آنرا دریافت کنید. میتوانید از سال 1997 در زمانیکه فرانسه به عنوان کشور عضو ایالات اروپا عضوی از اتحادیه شینگن نیز بود برای درخواست ویزا شینگن فرانسه اقدام کنید.
موناکو یک ایالت میکروستا /شهرک اروپایی واقع در فرانسه بخشی از منطقه شینگن محسوب می شود به طور خاص انبار این توافقنامه را امضا نکرده است .علاوه بر این کنترل مرزی برای کشورهای شینگن در اطراف ان انجام نمیشود .
از سوی دیگر آنروا به عنوان یکی دیگر از میکروستا دولتی که بین فرانسه و اسپانیا واقع شده است ،کنترل های مرزی را اجرا می کنند.بنابراین برای ورود به این ناحیه باید ویزای چند بار تهیه کنید تا بتوانید در آنروا رفت و امد کنید.
چه کسانی برای ورود به فرانسه به ویزا نیاز دارند وچه کسانی به ویزا نیاز ندارند ؟
به هر خارجی و یا هر قلمروی از فرانسه سیاست ویزای یکسانی اعمال نمی شود.
معافیت های در نظر گرفته شده برای ویزا به شدت تحت تاثیر عوامل متفاوتی قرار می گیرد که مهمترین انها عبارتنداز: ملیت های خارجی ،قلمرو فرانسه که متقاضی خواستار بازدید است ،وضعیت و موقعیت اقامت خارجی ها در ناحیه شینگن و به خصوص فرانسه ،هدف از بازدید ،طول مدت اقامت .
مکالمات سرزمینهای فرانسوی این قوانین آنها را به 3 قسمت تقسیم می کند که با سیاست های متفاوت ویزا مواجه است:
• سرزمین اروپایی فرانسه
• دفاتر فرانسوی در خارج از کشور یا مناطق (DOM)
• مناطق خارج از فرانسه
چه کسانی برای ورود و اقامت در منطقه یا دفاتر فرانسوی در خارج به ویزا نیاز دارند؟

کشورهایی که در ادامه می شود برای مسافرت واقامت کوتاه مدت تا 3ماه در فرانسه آزاد می باشند و به درخواست ویزا نیاز دارند .
1.کشورهای عضو شینگن
2. آندورا
3.آرژانتین
4. استرالیا
5.بولیوی
6.برونئی
7. بلغارستان
8. قدرس
9.کانادا
10. شیلی
11.کاستاریکا
12. کرواسی
13. السالوادور
14. گواتمالا
15.هندوراس
16.هنگ کنگ (دارنده پاسپورت MSAR )
17. ایرلند
18. ژاپن
19. ماکائو (صاحبان پاسپورت MSAR)
20. مالزی
21. مکزیکو سیتی
22. موناکو
23. نیوزیلند
24. نیکاراگوئه
25. پاناما
26.پاراگوئه
27.سنگاپور
28. کره جنوبی
29. سان مارینو
30.سوئیس
31. هالی سی
32. بریتانیا
33. ایالات متحده
34. اروگوئه
35.ونزوئلا
توجه :لیست کشورهایی که در بالا ذکر شده بدون نیاز به ویزا می توانند به مناطق فرانسه وارد و اقامت کنند .
به جز این کشور ها چه کشورهایی برای اقامت در این مناطق و کشور فرانسه باید ویزای شینگن سفارت فرانسه داشته باشد
• کشورهای ایالات متحده و استرالیا ، ژاپن ،کره جنوبی ، مکزیک ، ونزوئلا یا سنگاپور که قصد دارند در این مناطق کار کنند.
• کشور های ایالات متحده که :مایل به تحصیل در آنجا هستند ، دارای یک پاسپورت دیپلماتیک یا رسمی یا سایر خدمات هستند و قصد دارند در این ماموریت های دیپلماتیک یا رسمی در انجا در این مناطق فرانسه اقامت کنند و همچنین کسانیکه قصد دارند در ان برای اهداف روزنامه نگاری اقامت داشته باشید.همه اتباع خارج از کشورهای غیر متعهد از لیست فوق نمی توانند وارد فرانسه ویا خارج از کشور فرانسه و یا اقامت در خارج از کشور بدون در نظر گرفتن درخواست ویزای فرانسه ودریافت ویزای مناسب از فرانسه باشند .
چه کسانی برای ورود و اقامت در مناطق خارج از فرانسه به ویزای شینگن فرانسه تضمینی نیاز دارند ؟
کشورهایی که در ادامه نامبرده می شود برای مسافرت و اقامت کوتاه مدت تا 3ماه در فرانسه آزاد می باشند و نیازی به در خواست ویزا ندارند .
پلینیزی فرانسه ،والیس و فوتونا ،کالدونیای جدید و وابستگی های آن (TAAF) و مایوت ،سنت پیر ،میلکون .
• آرژانتین
• استرالیا
• بولیوی
• برزیل
• برونئی
• کرواسی
• کانادا
• شیلی
• کاستاریکا
• السالوادور
• گواتمالا
• هندوراس
• هنگ کنگ (صاحبان پاسپورت منحصرا در منطقه اداری ویژه )
• ژاپن
• ماکائو (صاحبان پاسپورت منحصر بفرد منطقه اداری )
• مالزی
• مکزیک
• نیوزلند
• نیکاراگوئه
• پاناما
• پاراگوئه
• سنگاپور
• کره جنوبی
• ایالات متحده
• اروگوئه

کشورهایی که در زیر گفته شده می توانند به مناطق خارج از فرانسه بدون ويزاي شنگن فرانسه وارد شوند اما نمی توانند اقامتی بیش از 3ماه یا90 روز داشته باشند .
• کشورهای عضو شینگن
• آندورا
• بلغارستان
• قبرس
• ایرلند
• موناکو
• نروژ
• هلند
• سنت مارین
• هایی سی
• انگلستان

توجه : کشورهای لیست شده در بالا می توانند بدون ویزای فرانسه در مناطق خارج از فرانسه وارد ودر آنجا اقامت کننده به جزء در کشور های لیست شده چه کشورهایی باید برای اقامت در این منطقه ویزای فرانسه داشته باشند
• مهاجران برزیل ،کانادا ، کره جنوبی ،ایالات متحده ،ژاپن ،استرالیا،مالزی ،مکزیک ،سنگاپور با این دلیل که کار شایسته ای در این منطقه کسب کنند.
• مهاجران ایالات متحده اگر آنها قصد دارند که در ان منطقه کسب شغل کنند یا باهدف روزنامه نگاری به آنجا ورود و اقامت کنند.
• مهاجران هنگ کنگ و ماکائو برای ورود و اقامت در قلمرو فرانسوی و کالدونیای جدید نیاز به یک ویزای فرانسوی دارند.
• همه اتباع خارج از کشور وخارج از فهرست فوق نمی توانند در مناطق فرانسوی بدون در نظر گرفتن در خواست ویزا فرانسه و گرفتن ویزا مناسب فرانسه به آن وارد و در آ ن افامت کنند .

چه اسنادی برای درخواست ویزای شینگن نیاز است؟ اسناد ذکر شده در ادامه لازمه ی هرگونه ویزای کوتاه مدت فرانسه می باشد.
مدارک ویزای شینگن فرانسه برای گرفتن ویزای شینگن فرانسه
مراحل گرفتن ویزای شینگن فرانسه

1.در ابتدا فرم ویزا شینگن فرانسه را دانلود کنید و فرم را کامل و صادق پر کنید همچنین میتوانید فرم درخواست ويزاي شينگن فرانسه را به صورت الکترونیکی پر کرده و سپس از آن پرینت بگیرید.
2.عکس باید پیوست شود: عکس ها باید فرمت پاسپورت داشته باشد عکس تمام رخ با پیش زمینه ای روشن که اخیرا گرفته باشید.
3.گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی خود که حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت معتبر است مورد نیاز است پاسپورت شما باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.
4. . یک از رزرو بلیط برگشتتان تهیه کنید ،توصیه می شود که خرید بلیط را قبل از گرفتن ویزا انجام ندهید،مگر اینکه نیاز باشد.
5.تایید بیمه مسافرتی ویزای حداقل 000/30 یورو در فرانسه و در تمام مناطق سنگین می باشد.
کنسولگری/ سفارتخانه فرانسه برای در خواست ویزای فرانسه نیاز به یک سیاست بیمه مسافرتی شینگن دارد که در تمام کشورهای شینگن معتبر است.
کنسولگری/ سفارتخانه فرانسه پوشش نامه ای را به عنوان اثبات پوشش ارائه شده همراه با سایر اسناد در خواست شده و ویزای فرانسه ملزوم میدارد.
• اثبات گواهی مالی برای مدت اقامت در فرانسه
همانطور که کمیسیون اروپایی گوید هر خارجی که از ژوتن 19، 2014 قصد ورود به فرانسه را دارد برای درخواست ویزا فرانسه باید روزانه مبلغ 120 یورو را به کنسولگری یا سفارتخانه فرانسه پرداخت کنید اگر هیچ مدرکی از پیش پرداخت اقامتتان ندارید.
اگر مقاضی یک هتل پیش پرداخته داشته باشد در طول مدت اقامتتان در هتل این مبلغ به میزان روزانه 65یورو کاهش می یابد در حالیکه هزینه مربوط به آن 120 یورو خواهد بود.
همچنین در صورتیکه متقاضی مدرکی از فرم های ارزانتر اقامت در هتل را اثبات کندآن به 23,25 یورو در روز کاهش می یابد.
شرایط اخذ ویزای شینگن فرانسه اگر کارمندید
• قرارداد استخدام
• بیانیه کنونی بانک برای حداقل 6 ماه
• اجازه ی خروج از طرف کارفرما
• فرم بازگشت مالیات بر درآمد(ITR) یا مالیات بر درآمد کسر شده در منبع حقوق و دستمزد.
گرفتن ویزای شینگن از سفارت فرانسه اگر کارآفرین هستید
• کپی از مجوز کسب وکار
• بیانیه بانکی شرکت حداقل برای 6 ماه
• بازگشت مالیات بردرآمد (ITR)

اخذ ویزای شینگن سفارت فرانسه اگر محصل اید
• گواهی ثبت نام
• گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه
شرایط دریافت ویزای شینگن فرانسه اگر بازنشسته اید
• بیانیه حقوق بازنشستگی برای حداقل 6 ماه
در صورت لزوم:
اثبات درآمد منظم حاصل از دارایی حداقل 6 ماه
توجه: فرم ویزای شینگن سفارت فرانسه امضاء شده باید با سایر اسناد اجباری ذکر شده همراه باشد و به صورت شخصی به سفارتخانه/کنسولگری مناسب یا نماینده آن در کشور خودتان ارسال شودجدا از مستندات کلی مورد نیاز همراه با اسناد اضافی دیگر بسته به هدف درخواست ویزای فرانسه شما باید باشد.
اسناد اضافی مورد نیاز برای اغلب اهداف از ويزا شنگن فرانسه ملزومات اضافی اخذ ویزای شینگن توریستی فرانسه
• دعوتنامه از خانواده یا دوستان از فرانسه با آدرس و شماره تلفن در صورت لزوم
• بیانیه بانک حداقل برای 6 ماه
• کپی از گذرنامه
شرایط گرفتن ویزای شینگن فرانسه با هدف کسب و کار
• دعوتنامه از شرکت فرانسه که شما بازدید خواهید کرد و در آدرس دقیقا آنها همراه با تاریخ بازدید شما می باشد.
• گواهی نامه از وضعیت استخدامتان/ مجوز برای مسافرت در زمینه کسب و کار
• اگر روابط تجاری قبلا بین دو شرکت بود مدارک مربوط به هر دو رویداد باید فراهم باشد.
• بیانیه کسب وکار بانک حداقل برای 6 ماه
• یادداشت و ماده انجمن در نسخه اصلی تایید شده (ثبت شده در شرکت های سهامی عام) مجوز تجارت (اولین صادر شده و تجدید فعلی) مدارک منافع شخصی / شرکاء
با توجه به هزینه های متقاضیان در طول اقامت در ناحیه شینگن چه کارفرما و چه شریک شرکت باید هزینه های مربوط دعوت نامه یا نامه را پوشش دهد.
ويزاي شينگن فرانسه با اهداف پزشکی و درمانی
ویزای فرانسه برای اهداف پزشکی برای خارجیانی که نیاز به واردات و اقامت در یک سرزمین فرانسوی دارند به طور موقت برای دریافت درمان پزشکی در یک مؤسسه ی پزشکی واقع در قلمرو فرانسه قرار می گیرد. به طول معمول این نوع ویزا به خارج از کشور صادر می شودکه نمی توانند مراقبت های مناسب در کشور خود را دریافت کنند.
جدا از ملزومات کلی در ادامه به اسناد مخصوصی که برای درخواست ویزا فرانسه لازم است اشاره کنیم:
• نامه ای از دعوت نامه از مؤسسه پزشکی یا یک توافق رسمی بیمارستان فرانسوی برای پذیرش بیمارهر دو اسناد باید حاوی اطلاعاتی از قبیل مشاوره بیمار خارجی، تشخیص بیماری اطلاعاتی درباره درمان،طول آن، تاریخ انتصاب، هزینه های پزشکی درگیر، دکتر اصلی مسؤل و غیره برای مواد بحرانی یا اورژانس، دعوت نامه باید همراه با تاییدیه رسمی از مؤسسه پزشکی تعبیه شود که نشان دهنده آمادگی برای درمان بیمار در یک تاریخ خاص است.
• شواهد پزشکی پیش پرداخت شده یا تحت پوشش
• دریافت پرداخت هزینه های پزشکی از بیمارستان فرانسوی نامه ای مبنی بر هزینه های درمان بیمار در حال حاضر پوشش داده شده است.
• اطلاعات دقیق درمورد هزینه های درمانی پزشکی صادر شده توسط بخش مالی مؤسسه پزشکی(برای درمان پزشکی کشف شده).
• یک تایید انتقال بانکی پرداخت هزینه درمان پزشکی (برای درمان پیش پرداخت متقاضی)
• یک ضمانت نامه از متقاضی گواهی تایید برای اطمینان از ظرفیت بیمار برای مقابله با هزینه های اضافی پزشکی (زمانیکه انتظار هزینه های غیر قابل پیش بینی از درمان پزشکی رخ می دهد)
• یادداشت کلامی از سفارت کشور اصلی متقاضی در فرانسه با یادداشت کلامی وزارت بهداشت کشور، سند رسمی باید آمادگی دولت مربوطه کشور متقاضی را برای پوشش هزینه های درمان پزشکی خود( برای درمان تحت پوشش توسط دولت کشور متقاضی) اعلام کند.
• تایید نامه کارفرما یعنی یک بیانیه بانکی کارفرمایان برای پوشش درمان پزشکی کارمند خود در قلمرو فرانسه (برای درمان تحت پوشش توسط کارفرمای متقاضی) در صورت لزوم
• گواهی تولد (برای یک متقاشی با سن کم) گواهی باید در اصل همراه با یک کپی ارائه شود.
• نامه رضایت والدین دیگر (برای کودکی که درخواست مسافرت با یک والدین را کرده است) یک سند رسمی از والدین که بر زبان فرانسه ترجمه شده باشد و اظهار کند که پدرو مادر درمورد مسافرت فرزندانشان هیچگونه اعتراضی ندارند.
• نامه رضایت از هردو والدین(برای کودکی که درخواست مسافرت با یک شخص سوم دارد) یک سند رسمی از هم پدر وهم مادر کهبه زبان فرانسه ترجمه شده باشد و اظهار کنند که والدین هیچ گونه اعتراضی از مسافرت کودکشان ندارند).
• کپی های معتبر ویزای شینگن (همراه والدین یا شخص ثالث کودک)
• گزارش پزشکی از دکتر تحت درمان در کشور محل اقامت متقاضی
• رزرو هتل تایید شده یا تایید اقامت در کلینیک پزشکی (همراه با افراد متقاضی)
• یک گواهی نامه از سوی مقامات پزشکی برای عدم توانایی کشور برای ارائه درمان مناسب پزشکی برای شرایط متقاضی
• گواهی ثبت نام بیمار در لیست ملی ارگانها و پیوند قرینه صادر شده توسط تیم پزشکی و جراحی انجام پیوند(درمورد پیوند)
ویزای شینگن با هدف مسافرتی فرهنگی، ورزشی، گروه فیلم،دینی و مذهبی به فرانسه
• دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویداد ها یا فعالیت ها هدف از بازدید پوشش هزینه.
• نام متقاضیان(اعضای گروه)
• مدت اقامت
• سفرنامه
ویزای شینگن فرانسه برای اعضای نمایندگی های رسمی
• کپی از دعوتنامه رسمی
• هویت متقاضی
• هدف سفر (مذاکرات، جلسات، ویداد ها توسط سازمانهای بین المللی مشاوره)
• مدت اقامت
• محل اقامت
ویزای شینگن فرانسه برای تحصیل، آموزشی، تحقیق و یا با دیگر اهداف کارآموزی
• گواهی ثبتنام برای حضور در دوره ها
• گواهی تکمیل دوره های آموزشی
• حمایت مالی
ویزای شینگن اسلواکی برای همسر/ شوهر/شهروند فرانسه
• اثبات شهروندی فرانسه (کارت شناسنامه، کارت کنسولی یا گواهی ملیت اسلواکی یا دستورالعمل قانونی بود).
• گواهی ازدواج فرانسه
• مدارک خانوادگی فرانسه
ویزای ترابری فرودگاه فرانسه
ویزا با گونه ای دیگر از اجازه ی ورود به کشور ترانزیست
• کپی از اعتبار ویزای خود برای مقصد نهایی
ویزای شینگن برای کودکان زیر سنین
• اثبات درآمد منظم والدین(قرارداد کار با درآمد ماهانه مشخص شده یا یک صورتحساب بانکی یا مجوز کسب وکار)
• مجوز سفر اساسی از طرف والدین( مجوز سفر پدرو مادر)
• اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی میکند گواهی رضایت سفر والدین نیاز است.
توجه! هنگام درخواست در سفارتخانه/ کنسولگری فرانسه در کشورشان باید سرپرست یا خانواده همراه با فرزندان کم سنشان باشند.
ویزای فن آوری فرانسه( دسترس سریع)
ویزای فن آوری فرانسه بخشی از طرح « Passport talent » است که در سال 2016 راه اندازی شد.
ویزا فن آوری اطلاعات فرانسه با هدف جذب استعداد های فن آوری خارجی
• بنیانگذاران و کارکنان راه اندازی و راه اندازی خارجی
• استعدادهای خارجی در پی راه اندازی با گسترش فرانسه
• سرمایه گذاران کمک کنندگان به کسب و کار
هزینه ویزا شینگن فرانسه
هزینه درخواست طبق متقاضی که درخواست ویزای فرانسه را ارسال می کند پرداخت میشود.
هزینه درخواست منظم برای ارسال یک درخواست ویزای فرانسه
• در صورت نیاز یک ویزای کوتاه مدت یا حمل و نقل فرودگاه برای فرانسه مبلغ درخواست 60 یورو (مگر اینکه درمورد برچسپ ویزا ذکر شده باشد)
• درصورت درخواست یک ویزای کوتاه مدت یا حمل ونقل یرای دفاتر فرانسوی یا منطقه فرانسوی هزینه درخواست 60 یورو می باشد.
• درصورت نیاز یک ویزای کوتاه مدت یا ترانسپورت فرودگاه برای مناطق فرانسوی هزینه درخواست 9 یورو است.
• درصورت نیاز یک ویزای طولانی مدت برای فرانسه هزینه درخواست 99 یورو است.
• در صورت نیاز دانشجوی مهاجرتی ملی برای منطقه فرانسوی هزینه درخواست 50 یورو است.
• اگر یک ویزای ملی طولانی مدت برای فرانسه و دیگر مناطق حوزه فرانسوی مورد نیاز است برای یک کودک خارجی که به طور قانونی توسط شهروندان فرانسوی پذیرفته شده هزینه درخواست15 یورو است.
کاهش نرخ به 35 یورو در این صورت اعمال می شود
• کودکان 6 تا 11 سال (که شامل: پلینزی فرانسه، کالدونیای جدید، والیس و فوتونا، سنت پیر، میسکون،مایوت و زمین های جنوبی و جنوب فرانسه نباشد)
• شهروندان ارمنستان، آذربایجان،گرجستان، اروکراین،روسیه
• شهروندان بوسنی و هرزگوین، آلبانی، مولداوی ، جمهوری یوگسلاوی مقدونیه، صربستان، مونته نگر و که هنوز پاسپورت بیومتریک را ندارند.
عدم هزینه ویزایی برای
• یک عضو خارجی از خانواده یا شهروند یکی دیگر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا EU/EEA و سوئیس
• همسر و شوهر خارجی که شهروند فرانسه هستند
• یک خارجی که دارای پاسپورت دیپلماتیک یا خدماتی است.
• کودکان کمتر از 6 سال (که شامل کالدونیای جدید، پلینزی فرانسه، والیس و فوتونا، سنت پیر، میسکون، مایوت و زمین های جنوبی و جنوب فرانسه نباشد).
• دانش آموزان مدارس ابتدایی متوسطه که به دلیل تحصیلات به مدارس فرانسه سفر میکنند یا با اهداف تحصیلی دیگر به یک منطقه فرانسوی سفر میکنند.
• یک خارجی دارنده تحصیلات دولتی در فرانسه
• یک خارجی دارنده بنیادها یا کمک های تحصیلی دولت های خارجی و اتحادیه اروپا
• ملیت خارجی که از یک توافقنامه بین فرانسه و کانادا برای جابه جایی جوانان استفاده می کند.
• یک خارجی که از تحصیلات کاری یک توافق فرانسه ، ژاپن، فرانسه ، کره، فرانسه، آرژانتین و فرانسه و کلمبیا بهره مند است.
• محقق خارجی علمی
• یک کارگر فصلی خارجی
• یک مهاجر مونته نگرو، ترکیه، صبرستان به طور مشاغل در یک منطقه فرانسوی و اعضای خانواده اش از احیای خانواده.
• یک مهاجر خارجی که فرانسه تعلیم می دهد( که اعضای خانواده اش شامل نمی شود)
• دستیار زبان خارجی و دستیار آموزشی
توجه! اگر ویزای شما رد شود هزینه پرداخت شده برای درخواست ویزا از طرف سفارتخانه یا کنسولگری فرانسه بر نخواهد گشت.
تمدیدش که مشابه افزایش است
آیا شهروندان ایالات متحده به ویزای مولتی شینگن فرانسه نیاز دارند؟
به طور کلی شهروندان ایالات متحده ملزوم به داشتن ویزای شینگن فرانسه فوری برای ورود و اقامت در قلمرو اروپایی فرانسه، در دفاتر فرانسه و در خارج از کشور نیستند.
با این حال اگر مقصد مشارکت در یک فعالیت سودمند در فعالیت روزنامه نگاری در هر یک از سرزمین های اروپایی فرانسه، اداره های خارج از کشور، با در قلمرو خارج از کشور دارید باید دارای ویزا باشید.
همچنین شهروندان ایالات متحده باید یک ويزاي شينگن فرانسه برای ورود واقامت در دفاتر فرانسوی در خارج از کشور داشته باشند اگر آنها مقصد تحصیل در آنجا، گذرنامه دیپلماتیک، رسمی یا سایر خدمات داشته باشند با کسانی که مایل به شرکت در یک ماموریت دیپلماتیک یا رسمی در آنجا باشند.
شهروندان ایالات متحده بدون ویزا چه مدت می توانند در فرانسه اقامت کنند؟
با وجود اینکه شهروندان ایالات متحده از حق ورود و اقامت در هر ناحیه فرانسوی بدون ویزا برخوردار هستند اما تعداد مجاز اقامت در این مناطق محمدود است روزهای مجاز اقامت یک برای برای شهروندان ایالات متحده 90 روز یا 3 ماه است که به مدت کوتاهی در نظر گرفته میشود.

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن