ویزای شینگن مالت

سؤالاتی که بیشتر در خصوص ویزای شینگن مالت پیش بیاید اینگونه باشد
ملزومات درخواست ویزای مالت چیست
مدارک مورد نیاز ویزای شینگن مالت چیست
شرایط ویزای شینگن مالت چیست
هزینه ویزای شینگن مالت
راهنمای تکمیل فرم ویزای شینگن مالت
انواع ویزای شینگن مالت چگونه میباشد
و سؤالاتی از این قبیل که در ادامه به همه ی آنها پاسخ می دهیم
بسته به هدف شما از سفر به مالت ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود. چه برای دیدار، چه برای تحصیل، کار یا اقامت بلند مدت برنامه ریزی کنید باید طبق برنامه تان برای سفر ویزای مربوط به آنرا دریافت کنید. میتوانید از سال 2007 در زمانیکه مالت به عنوان کشور عضو ایالات اروپا عضوی از اتحادیه شینگن نیز بود برای ویزای شینگن مالتا اقدام کنید.
چه اسنادی برای درخواست ویزای شینگن نیاز است؟ اسناد ذکر شده در ادامه لازمه ی هرگونه ویزای کوتاه مدت مالت می باشد.
1.در ابتدا فرم درخواست ویزای مالت را دانلود کنید و فرم را کامل و صادق پر کنید همچنین میتوانید فرم درخواست ویزا را به صورت الکترونیکی پر کرده و سپس از آن پرینت بگیرید.
2.عکس باید پیوست شود
عکس ها باید فرمت پاسپورت داشته باشد عکس تمام رخ با پیش زمینه ای روشن که اخیرا گرفته باشید.
3.گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی خود که حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت معتبر است مورد نیاز است پاسپورت شما باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.
4.یک نسخه از رزرو بلیط برگشتتان تهیه کنید ،توصیه می شود که خرید بلیط را قبل از گرفتن ویزا انجام دهید ،مگر اینکه نیاز باشد .
5.تایید بیمه درمانی مسافرت با حداقل 30,000 پوشش در مالت و کل منطقه شینگن.
6.نامه ای مبنی بر هدف ازسفر به مالت در برنامه سفر
7.برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از مالت
8.رزرو بلیط پرواز
9.رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در مالت
11.اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت جیره در صورت امکان).
12.اثبات گواهی مالی کافی برای مدت اقامت در مالت بر طبق اطلاعات داده شده توسط کمیسیون اروپا،کشورهای خارجی که می خواهند به سرزمین مالت وارد شوند وزمانیکه درخواست ویزای مالت را می کنند باید در طول مدت اقامتشان در کشور مالت روزانه 48 یورو به سفارتخانه کشور مالت پرداخت کنند.
ویزا شینگن مالت اگر کارمندید
• قرارداد استخدام
• بیانیه کنونی بانک برای حداقل 6 ماه
• اجازه ی خروج از طرف کارفرما
• فرم بازگشت مالیات بر درآمد(ITR) یا مالیات بر درآمد کسر شده در منبع حقوق و دستمزد.
ویزا شینگن مالت اگر کارآفرین هستید
• کپی از مجوز کسب وکار
• بیانیه بانکی شرکت حداقل برای 6 ماه
• بازگشت مالیات بردرآمد (ITR)
ویزا شینگن مالت اگر محصل اید
• گواهی ثبت نام
• گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه
ویزا شینگن مالت اگر بازنشسته اید
• بیانیه حقوق بازنشستگی برای حداقل 6 ماه
در صورت لزوم:
اثبات درآمد منظم حاصل از دارایی حداقل 6 ماه
توجه: فرم درخواست امضاء شده باید با سایر اسناد اجباری ذکر شده همراه باشد و به صورت شخصی به سفارتخانه/کنسولگری مناسب یا نماینده آن در کشور خودتان ارسال شودجدا از مستندات کلی مورد نیاز همراه با اسناد اضافی دیگر بسته به هدف درخواست ویزای مالت شما باید باشد.
اسناد اضافی مورد نیاز برای اغلب اهداف از درخواست ویزای مالت ملزومات اضافی
ویزا شینگن مالت ویزای توریست/ بازدید کننده مالت
• دعوتنامه از خانواده یا دوستان از مالت با آدرس و شماره تلفن در صورت لزوم
• بیانیه بانک حداقل برای 6 ماه
• کپی از گذرنامه
ویزای شینگن مالت با هدف کسب و کار
• دعوتنامه از شرکت مالت که شما بازدید خواهید کرد و در آدرس دقیقا آنها همراه با تاریخ بازدید شما می باشد.
• گواهی نامه از وضعیت استخدامتان/ مجوز برای مسافرت در زمینه کسب و کار
• اگر روابط تجاری قبلا بین دو شرکت بود مدارک مربوط به هر دو رویداد باید فراهم باشد.
• بیانیه کسب وکار بانک حداقل برای 6 ماه
• یادداشت و ماده انجمن در نسخه اصلی تایید شده (ثبت شده در شرکت های سهامی عام) مجوز تجارت (اولین صادر شده و تجدید فعلی) مدارک منافع شخصی / شرکاء
• با توجه به هزینه های متقاضیان در طول اقامت در ناحیه شینگن چه کارفرما و چه شریک شرکت باید هزینه های مربوط دعوت نامه یا نامه را پوشش دهد.
ویزای شینگن مالت باهدف طبی و پزشکی
• گزارش پزشکی محلی
• گواهینامه پزشکی از بیمارستان یا پزشک در مالت تایید به تاریخ انتصاب
• رسید پرداخت هزینه های پزشکی
ویزای شینگن با هدف مسافرتی فرهنگی، ورزشی، گروه فیلم،دینی و مذهبی به مالت
• دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویداد ها یا فعالیت ها هدف از بازدید پوشش هزینه.
• نام متقاضیان(اعضای گروه)
• مدت اقامت
• سفرنامه
ویزای شینگن مالت برای اعضای نمایندگی های رسمی
• کپی از دعوتنامه رسمی
• هویت متقاضی
• هدف سفر (مذاکرات، جلسات، ویداد ها توسط سازمانهای بین المللی مشاوره)
• مدت اقامت
• محل اقامت
ویزای شینگن مالت برای تحصیل، آموزشی، تحقیق و یا با دیگر اهداف کارآموزی
• گواهی ثبت نام برای حضور در دوره ها
• گواهی تکمیل دوره های آموزشی
• حمایت مالی
ویزای شینگن مالت برای همسر/ شوهر/شهروند مالت
• اثبات شهروندی مالت (کارت شناسنامه، کارت کنسولی یا گواهی ملیت مالت یا دستورالعمل قانونی بود).
• گواهی ازدواج مالت
• مدارک خانوادگی مالت
ویزای ترابری فرودگاه مالت
• ویزا با گونه ای دیگر از اجازه ی ورود به کشور ترانزیست
• کپی از اعتبار ویزای خود برای مقصد نهایی
ویزای شینگن برای کودکان زیر سنین
• اثبات درآمد منظم والدین(قرارداد کار با درآمد ماهانه مشخص شده یا یک صورتحساب بانکی یا مجوز کسب وکار)
• مجوز سفر اساسی از طرف والدین( مجوز سفر پدرو مادر)
• اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی میکند گواهی رضایت سفر والدین نیاز است.
توجه! هنگام درخواست در سفارتخانه/ کنسولگری مالت در کشورشان باید سرپرست یا خانواده همراه با فرزندان کم سنشان باشند.
کجا در خواست ویزای مالت را انجام دهیم؟
شما باید درخواست ویزای شینگن خود را به ماموریت های دیپلماتیک مالت یا نمایندگی های آن کشور تسلیم کنید اگر که مالت مقصد اصلی شما یا اولین کشوری است که در ناحیه شینگن به آن وارد می شوید.
سوالات متداول درباره ی ویزای مالت:
آیا هر بار که برای ویزای مالت درخواست می کنیم باید داده های بیو متریک (اثر انگشت) را ارائه کنیم؟
برای هر درخواست ارسال شده ظرف مدت 59 ماه بعداز جمع آوری اثرانگشت شما نیازی نیست که اثر انگشت فراهم شود. زمانیکه این مدت از زمان گفته شده گذشت دوباره اثر انگشت شما جمع آوری خواهد شد
آیا میتوان ویزای شینگن مالت را تمدید کرد؟
در پاسخ باید گفت بله میتوان ،اما فقط درموارد خاص زمانیکه یک اتفاق و یا دلیل خاص بعد از ورود به مالت رخ می دهد.

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن