ویزای شینگن نروژ

سؤالاتی که بیشتر در خصوص ویزای شینگن نروژ پیش بیاید اینگونه باشد
ملزومات درخواست ویزای نروژ چیست
مدارک مورد نیاز ویزای شینگن نروژ چیست
شرایط ویزای شینگن نروژ چیست
هزینه ویزای شینگن نروژ
راهنمای تکمیل فرم ویزای شینگن نروژ
انواع ویزای شینگن نروژ چگونه میباشد
و سؤالاتی از این قبیل که در ادامه به همه ی آنها پاسخ می دهیم

بسته به هدف شما از سفر به نروژ ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود. چه برای دیدار، چه برای تحصیل، کار یا اقامت بلند مدت برنامه ریزی کنید باید طبق برنامه تان برای سفر ویزای مربوط به آنرا دریافت کنید. میتوانید از سال 2001 در زمانیکه نروژ به عنوان کشور عضو ایالات اروپا عضوی از اتحادیه شینگن نیز بود برای درخواست ویزای شینگن نروژ اقدام کنید.
چه اسنادی برای درخواست ویزای شینگن نیاز است؟ اسناد ذکر شده در ادامه لازمه ی هرگونه ویزای کوتاه مدت نروژ می باشد.
1.در ابتدا فرم ویزای شینگن نروژ را دانلود کنید و فرم را کامل و صادق پر کنید همچنین میتوانید فرم درخواست ویزا را به صورت الکترونیکی پر کرده و سپس از آن پرینت بگیرید.
2.عکس باید پیوست شود: عکس ها باید فرمت پاسپورت داشته باشد عکس تمام رخ با پیش زمینه ای روشن که اخیرا گرفته باشید.
3.گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی خود که حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت معتبر است مورد نیاز است پاسپورت شما باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.
4. یک از رزرو بلیط برگشتتان تهیه کنید ،توصیه می شود که خرید بلیط را قبل از گرفتن ویزا انجام ندهید،مگر اینکه نیاز باشد.
5.تایید بیمه درمانی مسافرت با حداقل 30,000 پوشش در نروژ و کل منطقه شینگن. 6.نامه ای مبنی بر هدف از سفر به نروژ در برنامه سفر
7.برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از نروژ
8.رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در نروژ
اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت جیره در صورت امکان).
9.اثبات گواهی مالی کافی برای مدت اقامت در نروژ
کشور خارجی که قصد ورود یا اقامت در سرزمین نروژ را دارند آنها نیاز دارندکه در طول مدت اقامتشان در نروژ روزانه 500NOK که معادل 34/53 یورو به سفارتخانه یا کنسولگری نروژ پرداخت کنند. این رقم به طور رسمی ثابت نشده است و به طور معمول مبلغ آن براساس تصمیم گیری صورت می گیرد.

شرایط ویزای شینگن نروژ اگر کارمندید
• قرارداد استخدام
• بیانیه کنونی بانک برای حداقل 6 ماه
• اجازه ی خروج از طرف کارفرما
• فرم بازگشت مالیات بر درآمد(ITR) یا مالیات بر درآمد کسر شده در منبع حقوق و دستمزد.
شرایط ویزای شینگن نروژ اگر کارآفرین هستید
• کپی از مجوز کسب وکار
• بیانیه بانکی شرکت حداقل برای 6 ماه
• بازگشت مالیات بردرآمد (ITR)
شرایط ویزای شینگن نروژ اگر محصل اید
• گواهی ثبت نام
• گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه
شرایط ویزای شینگن نروژ اگر بازنشسته اید
• بیانیه حقوق بازنشستگی برای حداقل 6 ماه
در صورت لزوم:
اثبات درآمد منظم حاصل از دارایی حداقل 6 ماه
توجه: فرم درخواست امضاء شده باید با سایر اسناد اجباری ذکر شده همراه باشد و به صورت شخصی به سفارتخانه/کنسولگری مناسب یا نماینده آن در کشور خودتان ارسال شودجدا از مستندات کلی مورد نیاز همراه با اسناد اضافی دیگر بسته به هدف درخواست ویزای نروژ شما باید باشد.
اسناد اضافی مورد نیاز برای اغلب اهداف از درخواست ویزای استرالیا ملزومات اضافی
شرایط اخذ ویزای شینگن نروژ ویزای توریست/ بازدید کننده نروژ
• دعوتنامه از خانواده یا دوستان از بلژیک با آدرس و شماره تلفن در صورت لزوم
• بیانیه بانک حداقل برای 6 ماه
• کپی از گذرنامه
شرایط اخذ ویزای شینگن نروژ با هدف کسب و کار
• دعوتنامه از شرکت نروژ که شما بازدید خواهید کرد و در آدرس دقیقا آنها همراه با تاریخ بازدید شما می باشد.
• گواهی نامه از وضعیت استخدامتان/ مجوز برای مسافرت در زمینه کسب و کار
• اگر روابط تجاری قبلا بین دو شرکت بود مدارک مربوط به هر دو رویداد باید فراهم باشد.
• بیانیه کسب وکار بانک حداقل برای 6 ماه
• یادداشت و ماده انجمن در نسخه اصلی تایید شده (ثبت شده در شرکت های سهامی عام) مجوز تجارت (اولین صادر شده و تجدید فعلی) مدارک منافع شخصی / شرکاء
• با توجه به هزینه های متقاضیان در طول اقامت در ناحیه شینگن چه کارفرما و چه شریک شرکت باید هزینه های مربوط دعوت نامه یا نامه را پوشش دهد.
گرفتن ویزای شینگن نروژ باهدف طبی و پزشکی
• گزارش پزشکی محلی
• گواهینامه پزشکی از بیمارستان یا پزشک در نروژ تایید به تاریخ انتصاب
• رسید پرداخت هزینه های پزشکی
ویزای شینگن با هدف مسافرتی فرهنگی، ورزشی، گروه فیلم،دینی و مذهبی به نروژ
• دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویداد ها یا فعالیت ها هدف از بازدید پوشش هزینه.
• نام متقاضیان(اعضای گروه)
• مدت اقامت
• سفرنامه
ویزای شنگن از نروژ برای اعضای نمایندگی های رسمی
• کپی از دعوتنامه رسمی
• هویت متقاضی
• هدف سفر (مذاکرات، جلسات، ویداد ها توسط سازمانهای بین المللی مشاوره)
• مدت اقامت
• محل اقامت

اخذ ویزای شینگن نروژ برای تحصیل، آموزشی، تحقیق و یا با دیگر اهداف کارآموزی
• گواهی ثبت نام برای حضور در دوره ها
• گواهی تکمیل دوره های آموزشی
• حمایت مالی
ویزای شینگن نروژ برای همسر/ شوهر/شهروند نروژ
• اثبات شهروندی نروژ (کارت شناسنامه، کارت کنسولی یا گواهی ملیت نروژ یا دستورالعمل قانونی بود).
• گواهی ازدواج نروژ
• مدارک خانوادگی نروژ
ویزای ترابری فرودگاه نروژ
• ویزا با گونه ای دیگر از اجازه ی ورود به کشور ترانزیست
• کپی از اعتبار ویزای خود برای مقصد نهایی
ویزای شینگن برای کودکان زیر سنین
• اثبات درآمد منظم والدین(قرارداد کار با درآمد ماهانه مشخص شده یا یک صورتحساب بانکی یا مجوز کسب وکار)
• مجوز سفر اساسی از طرف والدین( مجوز سفر پدرو مادر)
• اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی میکند گواهی رضایت سفر والدین نیاز است.
توجه! هنگام درخواست در سفارتخانه/ کنسولگری نروژ در کشورشان باید سرپرست یا خانواده همراه با فرزندان کم سنشان باشند.
آیا میتوان ویزای شینگن نروژ را تمدید کرد؟
در پاسخ باید گفت بله میتوان ،اما فقط درموارد خاص زمانیکه یک اتفاق و یا دلیل خاص بعد از ورود به نروژ رخ می دهد.

ویزای شنگین کشور نروژ برای شهروندان و مقیهان ایلات متحده
شهروندان ایالات متحده با گذرنامه معتبر ایالات متحده (گذرنامه آبی) می توانند به نروژ و دیگر کشور های منطقه ی شینگن برای حداکثر 90 روز بدون نیاز به درخواست ویزای شینگن سفر کنند.
همه ی شهروندان غیر آمریکایی که برای ورود به منطقه ی شینگن نیاز به ویزا دارند پس از بازگشت به منطقه شینگن باید یک ویزای آمریکا یا یک کارت اقامت دائم با اعتبار سه ماهه داشته باشند اگر ویزای ایالات متحده ی شما منقضی شده باشد لطفا قبل از درخواست آن را تمدید کنید شما باید از طریق سفارت نروژدر ایالات متحده درخواست ویزا کنید اگر:
• نروژ تنها عضو کشور شینگن است که برنامه سفر به آن را دارید.
• نروز مقصد اصلی شماست (کشوری که بیشترین زمان اقامتتان درآنجاست)
• نروژ اولین کشور در ناحیه ی شینگن است که از آن بازدید خواهید کرد.
اگر بخواهید که بیش از 90 روز در نروژ اقامت کنید باید درخواست اجازه ی اقامت دهید نه ویزای شینگن نروژ . لطفا توجه کنید که اگر شما مقیم ایالات متحده نیستند باید برای اقامت در نروژ از طریق سفارتخانه کشور خودتان را درخواست کنید.
درخواست های ویزا برای ساکنان ایالات متحده در مراکز درخواست ویزای نروژ در نیویورک، واشنگتن، شیکاگو، هوستون یا سانفرانسیسکو (ایالات متحده) ارائه می شود علاوه بر این متقاضیان در هوستون و سانفرانسیکو که نیاز به ویزا دارند نیز درخواست ویزای نروژ مراکز تمام برنامه های کاربردی توسط سفارتخانه Royal non_english در ایالات متحده ارزیابی میشود. مراکز درخواست ویزا توسط vfs service (usa) inc اداره می شود.

آیا میتوان ویزای شینگن نروژ را تمدید کرد
در پاسخ باید گفت بله میتوان ،اما فقط درموارد خاص زمانیکه یک اتفاق و یا دلیل خاص بعد از ورود به نروژ رخ می دهد.

آیا میتوان ویزای شینگن کوتاه نروژ را تمدید کرد؟
ویزای نروژ شاید بعد از بروز اتفاقاتی پس از صدور ویزا قابل تمدید باشد ویزا باید یه واسطه نیروی فیزیکی، زمینه های بشر دوستانه یا دلایل جدی شغلی یا شخصی مناسب باشد. تمدید ویزا ممکن است طول مدت اقامت بیش از 90 روز نداشته باشد.

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن