ویزای شینگن یونان

سؤالاتی که بیشتر در خصوص ویزای شینگن یونان پیش بیاید اینگونه باشد
ملزومات درخواست ویزای یونان چیست
مدارک مورد نیاز ویزای شینگن یونان چیست
شرایط ویزای شینگن یونان چیست
هزینه ویزای شینگن یونان
راهنمای تکمیل فرم ویزای شینگن یونان
انواع ویزای شینگن یونان چگونه میباشد
و سؤالاتی از این قبیل که در ادامه به همه ی آنها پاسخ می دهیم

بسته به هدف شما از سفر به یونان ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود. چه برای دیدار، چه برای تحصیل، کار یا اقامت بلند مدت برنامه ریزی کنید باید طبق برنامه تان برای سفر ویزای شینگن یونان تضمینی دریافت کنید.
میتوانید در سال 2000 و از زمانیکه یونان به عنوان کشور عضو ایالات اروپا عضوی از اتحادیه شینگن نیز بود برای اخذ ویزای شینگن تضمینی یونان اقدام کنید.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن یونان
1.در ابتدا فرم ویزای شینگن یونان را دانلود کنید و فرم ویزای شنگن سفارت یونان را کامل و صادق پر کنید همچنین میتوانید فرم درخواست ویزای شنگن یونان را به صورت الکترونیکی پر کرده و سپس از آن پرینت بگیرید.
2. عکس باید پیوست شود: عکس ها باید فرمت پاسپورت داشته باشد عکس تمام رخ با پیش زمینه ای روشن که اخیرا گرفته باشید.
3. گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی خود که حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت معتبر است مورد نیاز است پاسپورت شما باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.
4. یک نسخه از رزرو بلیط برگشتتان تهیه کنید توصیه میشود که خرید بلیط را قبل از گرفتن ویزا انجام ندهید مگر اینکه نیاز باشد.
5. تایید بیمه درمانی مسافرت با حداقل 30,000 پوشش در یونان و کل منطقه شینگن.
6. نامه ای مبنی بر هدف از سفر به یونان در برنامه سفر
7. برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از یونان ، توصیه می شود که خرید بلیط را قبل از فراهم کردن ویزا انجام ندهید.
8. رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در یونان
9. اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت جیره در صورت امکان).
10. اثبات گواهی مالی کافی برای مدت اقامت در یونان
اگر کارمندید
• قرارداد استخدام
• بیانیه کنونی بانک برای حداقل 6 ماه
• اجازه ی خروج از طرف کارفرما
• فرم بازگشت مالیات بر درآمد(ITR) یا مالیات بر درآمد کسر شده در منبع حقوق و دستمزد.
ویزا شینگن یونان اگر کارآفرین هستید
• کپی از مجوز کسب وکار
• بیانیه بانکی شرکت حداقل برای 6 ماه
• بازگشت مالیات بردرآمد (ITR)
اخذ ویزا شینگن یونان اگر محصل اید
• گواهی ثبت نام
• گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه
ویزای شینگن از یونان اگر بازنشسته اید
• بیانیه حقوق بازنشستگی برای حداقل 6 ماه
در صورت لزوم:
اثبات درآمد منظم حاصل از دارایی حداقل 6 ماه
توجه: فرم درخواست امضاء شده باید با سایر اسناد اجباری ذکر شده همراه باشد و به صورت شخصی به سفارتخانه/کنسولگری مناسب یا نماینده آن در کشور خودتان ارسال شودجدا از مستندات کلی مورد نیاز همراه با اسناد اضافی دیگر بسته به هدف درخواست ویزای یونان شما باید باشد.
اسناد اضافی مورد نیاز برای اغلب اهداف از درخواست ویزای یونان ملزومات اضافی
شرایط گرفتن ویزای شینگن یونان  ویزای توریست/ بازدید کننده یونان
• دعوتنامه از خانواده یا دوستان از یونان با آدرس و شماره تلفن در صورت لزوم
• بیانیه بانک حداقل برای 6 ماه
• کپی از گذرنامه
ويزاي شينگن از يونان با هدف کسب و کار
• دعوتنامه از شرکت یونان که شما بازدید خواهید کرد و در آدرس دقیقا آنها همراه با تاریخ بازدید شما می باشد.
• گواهی نامه از وضعیت استخدامتان/ مجوز برای مسافرت در زمینه کسب و کار
• اگر روابط تجاری قبلا بین دو شرکت بود مدارک مربوط به هر دو رویداد باید فراهم باشد.
• بیانیه کسب وکار بانک حداقل برای 6 ماه
• یادداشت و ماده انجمن در نسخه اصلی تایید شده (ثبت شده در شرکت های سهامی عام) مجوز تجارت (اولین صادر شده و تجدید فعلی) مدارک منافع شخصی / شرکاء
• با توجه به هزینه های متقاضیان در طول اقامت در ناحیه شینگن چه کارفرما و چه شریک شرکت باید هزینه های مربوط دعوت نامه یا نامه را پوشش دهد.
ویزای شینگن از سفارت یونان  باهدف طبی و پزشکی
• گزارش پزشکی محلی
• گواهینامه پزشکی از بیمارستان یا پزشک در یونان تایید به تاریخ انتصاب
• رسید پرداخت هزینه های پزشکی
ویزای شینگن از طریق یونان با هدف مسافرتی فرهنگی، ورزشی، گروه فیلم،دینی و مذهبی
• دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویداد ها یا فعالیت ها هدف از بازدید پوشش هزینه.
• نام متقاضیان(اعضای گروه)
• مدت اقامت
• سفرنامه
اخذ ویزای شینگن از یونان برای اعضای نمایندگی های رسمی
• کپی از دعوتنامه رسمی
• هویت متقاضی
• هدف سفر (مذاکرات، جلسات، ویداد ها توسط سازمانهای بین المللی مشاوره)
• مدت اقامت
• محل اقامت
گرفتن ویزای شینگن از یونان برای تحصیل، آموزشی، تحقیق و یا با دیگر اهداف کارآموزی
• گواهی ثبتنام برای حضور در دوره ها
• گواهی تکمیل دوره های آموزشی
• حمایت مالی
اخذ ویزای شینگن از سفارت یونان برای همسر/ شوهر/شهروند یونان
• اثبات شهروندی یونان (کارت شناسنامه، کارت کنسولی یا گواهی ملیت یونان یا دستورالعمل قانونی بود).
• گواهی ازدواج یونان
• مدارک خانوادگی یونان
اخذ ویزای شینگن یونان فرودگاه یونان
• ویزا با گونه ای دیگر از اجازه ی ورود به کشور ترانزیست
• کپی از اعتبار ویزای خود برای مقصد نهایی
ويزا شينگن يونان برای کودکان زیر سنین
• اثبات درآمد منظم والدین(قرارداد کار با درآمد ماهانه مشخص شده یا یک صورتحساب بانکی یا مجوز کسب وکار)
• مجوز سفر اساسی از طرف والدین( مجوز سفر پدرو مادر)
• اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی میکند گواهی رضایت سفر والدین نیاز است.
توجه! هنگام درخواست در سفارتخانه/ کنسولگری یونان در کشورشان باید سرپرست یا خانواده همراه با فرزندان کم سنشان باشند.
آیا میتوان ویزای شینگن یونان را تمدید کرد
در پاسخ باید گفت بله میتوان ،اما فقط درموارد خاص زمانیکه یک اتفاق و یا دلیل خاص بعد از ورود به یونان رخ می دهد.

آیا میتوان ویزای شینگن کوتاه یونان را تمدید کرد؟
ویزای یونان شاید بعد از بروز اتفاقاتی پس از صدور ویزا قابل تمدید باشد ویزا باید یه واسطه نیروی فیزیکی، زمینه های بشر دوستانه یا دلایل جدی شغلی یا شخصی مناسب باشد. تمدید ویزا ممکن است طول مدت اقامت بیش از 90 روز نداشته باشد.

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن