ویزای شینگن مالتیپل

ویزای مولتی شینگن ( مالتیپل )
ویزای مالتیپل شینگن مجوز چند بار ورود شما به یک یا چند کشور است. اما طول زمان اقامت در یکی دوره 180 روزه نباید بیش از 90 روز تجاوز کند. اقامت می تواند یک سره یا بصورت چند بازدیدی باشد که در طول دوره ی معتبر ثبت شده در ویزا امکان پذیر است اعتبار ويزاي شينگن مولتيپل برای یک سال هم معتبر می باشد.
اگر کسی در ویزای ورودی 02 نوشته باشد یعنی دو بار اجازه ی ورود به ناحیه ی شینگن و اگر کلمه ی MULTI به معنای چند نوشته شده باشد اجازه ی ورود بیش از 2 بار را دارید.
ویزای چند بار ورود در همه ی سفارتخانه ها صادر نمی شود، در صورتی که اعتبار ویزای شینگن در طول باز دید از ناحیه ی شینگن تمام شود شخص دیگر نمی تواند در آن ناحیه اقامت داشته باشد حتی اگر کمتر از 90 روز باشد که در ناحیه شینگن است. علاوه براین در صورتیکه تعداد کل خروجی صاحب ویزا برابر با تعداد ورودی مجاز آن شخص باشد و حتی اگر دارنده ویزا از تعداد ورودی های مجاز خود استفاده کرده باشد ویزا منقضی می شود.
ویزای مولتی شینگن ( مالتیپل ) را می‌توان به ویزای مولتیپل ۳ ماهه، ۶ ماهه، ۱ ساله، ۲ ، ۳ و ۵ ساله تقسیم کرد. دقت داشته باشید اگر شما ويزاي مالتيپل شنگن ۱ ساله دریافت کرده باشید، اجازه خواهید داشت تا حداکثر به مدت ۱۸۰ روز در حوزه شینگن اقامت داشته باشید. ویزای شینگن مالتیپل بالای ۱ ساله نیز، هر سال ۱۸۰ روز اجازه اقامت در حوزه شینگن را به شما می‌دهد.

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن

موافقتنامه اقتصادی (EEA)

موافقتنامه اقتصادی (EEA) برای کشور های ویزای شینگن

موافقتنامه درمورد منطقه اقتصادی اروپا که در تاریخ 1 ژانویه 1994 به اجرا گذاشته شد، کشورهای عضو اتحادیه اروپا و سه کشور عضو EFTA ایسلند، لیختن اشتاین ونروژ را در یک بازار واحد به نام «بازار داخلی» به ارمغان می آورد.

موافقتنامه European Economic Area (EEA) حقوق و تعهدات برابر در بازار داخلی برای افراد و اپراتورهای اقتصادی در EEA تامین می کند.

این قانون برای گنجاندن قوانین اتحادیه اروپا شامل چهار مورد آزاده ی جنبش آزاد کالا، خدمات، افرادو سرمایه در سراسر 31 ایالات متحده است علاوه بر این، این توافقتنامه همکاری در سایر زمینه های مهم مانند تحقیق و توسعه، آموزش و پرورش، سایت های اجتماعی، محیط زیست، حفاظت از مصرف کنندگان، گردشگری و فرهنگ را پوشش می دهد که به طور کل به عنوان سیاست های «جانبی وافقی» شناخته می شود. این توافقتنامه حقوق وتعهدات برابر در بازار داخلی برای شهروندان و اپراتور های اقتصادی در EEA را تضمین میکند. توافقتنامه ی EEA همچنین بیان می کند که وقتی که از یک کشور عضو اتحادیه اروپا می شود، آن نیز باید برای عضویت در موافقتنامه EEA (ماده 128) اعمال شود بنابراین منجر به افزایش EEA میشود.

EEA به چه شرایطی نمی پردازد

توافقتنامه EEA به سیاست های اشاره شده در زیر و در اتحادیه اروپا نمی پردازد
سایت های کشاورزی وسیلات (با اینکه این توافقتنامه دارای محتوایی با مقررات مربوطه به جنبه های مختلف تجارت محصولات کشاورزی و ماهی) است.
اتحادیه ی گمرکی
سیاست مشترک تجاری
سیاست خارجی مشترک و امنیت
عدل و امور داخلی (حتی اگر کشورهای EFTA بخشی از منطقه شینگن باشد یا اتحادیه پولی(EMU)
سوئیس بخشی از موافقتنامه EEA نیست اما دارای توافقنامه دو جانبه با اتحادیه اروپاست.
اتحادیه تجارت آزاد اروپا(EFTA)
اتحادیه تجارت آزاد اروپا(EFTA) سازمان بین دولتی ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس است و آنرا در سال 1996 توسط هفت کشور عضو برای ترویج تجارت آزاد و یکپارچگی اقتصادی میان اعضای آن ایجاد شد.
وظایف سه گانه اصلی انجمن
حفظ و توسعه قرارداد(EFTA)، که روابط اقتصادی بین 4 کشور را تنظیم می کند، مدیر توافقنامه در منطقه اقتصادی اروپا(توافقنامه EEA) که کشور عضو اتحادیه اروپا و سه ایالت EFTA ایسلند، لیختن اشتاین و نروژ را در یک بازار واحد به ارمغان می آورد، همچنین به عنوان در «بازار داخلی» توسعه شبکه ی جهانی EFTA
از موافقتنامه های تجارات آزاد.

ماموریت
اتحادیه تجارت آزاد اروپا (EFTA) یک سازمان بین دولتی است که برای بالا بردن سطح تجارت آزاد و یکپارچگی اقتصاد به نفع چهار کشور عضو ان ­–ایسلند ، لیختن اشتاین، نروژ ،سوئیس، و به نفع شرکای تجارت خود در سراسر جهان می باشد.
ایالات عضو
چهار کشور ایالات پذیرا و رقابتی هستند که متعهد به آزاد سازی مترقی تجارت در عرضه چند ملیتی و همچنین در توافقنامه های تجارت آزاد هستند .
تاریخچه
EFTA توسط قرارداد استکهلم در سال 1960تاسیس شد .روابط با EEC ، سپس انجمن اروپا EC و اتحادیه اروپا (EU) از آنجا فعالیت های EFTA بوده است .از اغاز دهه ی 1990 ،EFTA به طور فعالانه روابط تجارت خود را با کشورهای سوم وخارج از اروپا دنبال کرده است
ارقام کلیدی
چهار ایالت EFTA پذیرا دارای اقتصاد توسعه یافته با ارقام تجاری هستند که به طور قابل توجهی انتظار می رود کمتر از مجموع 14میلیون نفر باشد. EFTA به عنوان نهمین بزرگترین تجارتگر در جهان تجارت کالا وپنجمین در تجارت خدمات است همچنین سومین شریک تجاری در کالاها برای اتحادیه اروپا ودومین مهمترین زمان که به خدمات می آید.
بودجه سالانه
بودجه EFTA در دو ارز واحد : فرانک (سوئیس ) ویورو (( EUR تهیه می شود .
کل بودجه سال 2016 معادل 21677000 CHF بوده و دبیرخانه EFTA کمتراز 901کارمند دارد .سر کشور از 4ایالت EFTA کمتراز 90 کارمند دارد .سر کشور از 4 ایالت EFTA به یکپارچگی در اتحادیه اروپا از طریق یک قرارداد جداگانه ، کمک های مالی EEA ونروژ کمک میکند .

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن

ویزای شینگن

ویزای شینگن
شاید سؤالاتی که بیشتر در این خصوص پیش بیاید اینگونه باشد:
ویزای شینگن چیست؟
اتحادیه اروپا ویکی پدیا
ویزای شینگن نوع A,B,C,D چیست؟؟
• چه کسانی به ویزای شینگن نیاز دارند؟
• الزامات درخواست ویزای شینگن
• مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای شینگن
• هزینه درخواست ویزای شینگن
و سؤالاتی از این قبیل که در ادامه به همه ی آنها پاسخ می دهیم:
«ویزای شینگن چیست ویکی پدیا»
در سال 1985 معاهده ای میان چند کشور اروپایی امضاء شد با ایجاد این عهد رفت و آمد ساکنین کشورهای اروپایی به یکدیگر بصورت آزاد و بدون نیاز به ویزا امکان پذیر شد و مشکلات رفت و آمد بین مرز های این کشورها به حداقل رسید.منظور از ویزای شینگن چیست پاسپورتی برای منطقه آزاد است که بیشتر کشورهای اروپایی را پوشش می دهد و در جهان بزرگترین منطقه مسافرتی آزاد است، این اتحادیه متشکل از 26 کشور اروپایی است و همه ی محدوده های این 26 کشور عضو قرارداد و شینگن هستند که 23 کشور بخشی از EU (European) هستند
و 4 کشور دیگر بخشی ازEFTA(European Free trade association ) اروپاست.
بیشتر کشور های اروپایی عضو این اتحادیه اند بجزء انگلستان.
کشورهایی مانند:رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس وایرلند که به زودی بخشی از این توافقنامه خواهند شد. با این حال کشورهایی وجود دارند که عضو این اتحادیه نیستند مثل: نروژ، ایسلند، سوئیس، لیختن اشتاین که در حال حاضر متعلق به منطقه شینگن و سیاست جنبش آزاد نمی باشند.
ویزای شینگن چيست
ویزای شینگن یک سند صادر شده توسط مقامات کشورهای اروپایی عضو است که به طرف ذینفع برای بازدید/ مسافرت به مناطق و محدوده شینگن می باشد.

کشورهای عضو ویزای شینگن|لیست کشورهای ویزای شینگن|
لهستان (Poland)-پرتقال(portugal)اسلواکی(slovakia)اسلووئی(slovenia) اسپانیا(spain)سوئد(swedn)سوئیس(switzerland)لیختن اشتاین(liechtenstein)مجارستان(hungary)ایسلند(Iclend)ایتالیا (italy)لاتویا (latvia)لیتوانی(lithuania)لوکزامبورگ (luxembourg)مالت (malta)هلند (netherlands)نروژ(Norway)اتریش(Austria)بلژیک(Belgium)جمهوری چک (Czech republic)دانمارک (Danmark)استونی (Estonia)فنلاند (finland)فرانسه (France)آلمان(germany)یونان (greece)
26 تا کشور بالا جز کشورهای اروپایی بدون ویزای شینگن میباشند.

اتحادیه اروپا شامل چند کشور استتاریخچه اتحادیه اروپامقر اتحادیه اروپا کجاست
اتحادیه اروپا (EU) اتحادیه سیاسی و اقتصادی 28 کشور عضو است که عمدتا در اروپا مستقر هستند و یک سیستم یکپارچگی داخلی را از طریق یک سیستم استاندارد از قوانین که در همه کشورهای عضو در آن اعمال می شود.
سیاست های اتحادیه اروپا با هدف اطمینان از حرکت آزاد مردم کالاها، خدمات و سرمایه در بازار داخلی، تصویب قوانین عدالت و امورد داخلی و حفظ روابط عمومی در تجارت، کشاورزی، شیلات و توسعه منطقه ای برای سفر در درون ناحیه ی شینگن و لغو کنترل پاسپورت می باشد اتحادیه ی اروپا یک اتحادیه پولی که در سال 1999 تاسیس شد و در سال 2002 به طور کامل اعمال شد و از 19 کشور عضو اتحادیه اروپا تشکیل شده است که از ارز یورو استفاده می کنند.

اتحادیه اروپا در کجاست,سازمان اتحادیه اروپا کجاست

اتحادیه اروپا هچ مرکز (پایتخت) رسمی ندارد و نهادها و ارگانهای آن در شهرهای مختلف پراکنده‌است
بروکسل: پایتخت عملی (دو فاکتو) اتحادیه اروپا محسوب می‌شود و محل استقرار «کمیسیون اروپا و شورای وزیران است. همچنین محل برگزاری نشستها و جلسات کوچک کمیته‌های کنگره اروپاست؛ و (از سال ۲۰۰۴) شهر میزبان تمامی جلسات» شورای اروپا بوده‌است.
استراسبورگ: محل استقرار پارلمان اروپا و نیز محل برگزاری نشستهای عمومی سالانه‌است که ۱۲ هفته به طول می‌انجامد. این شهر همچنین محل استقرار شورای اروپا و دادگاه حقوق بشر اروپاست، این دو نهاد از اتحادیه اروپا جدا شده‌اند.
لوکزامبورگ: محل استقرار دادگاه اروپا، دبیرخانه پارلمان اروپا و بانک سرمایه‌گذاری اروپاست.

کشورهاي اروپايي که عضو اتحاديه اروپا نيستند
ايسلند-نروژ-بوسني و هرزگوين-سويس-بلاروس-روسيه-اوکراين-مولداوي-ارمنستان
آذربايجان-گرينلند-کوزوو-ترکيه-صربستان-مونتنگرو-مقدونيه-گرجستان-انگلستان

چه کسانی به ویزای شینگن نیاز دارند
شهرواندانی که خارج از مناطق عضو اتحادیه شینگن هستند برای ورود به این ناحیه باید درخواست دریافت ویزا بدهند با این حال استثنائاتی برای این قانون وجود دارد برخی کشورهایی که عضو این اتحادیه نیستند هنوز برای ورود به این ناحیه نیازی به ویزا ندارند .
الزامات درخواست ویزای شینگن
به منظور سفر به یک یا چند کشورهای دارای ویزای شینگن همانطور که قبلا اشاره شد باید یک ویزای شینگن در سفارت / کنسولگری تعیین شده درخواست کرد. با این حال، الزامات خاصی مشابه هر سفارتخانه/کنسولگری که باید برای پیگری درخواست به آنها داده میشود وجود دارد.
انواع ویزای شینگن|انواع ویزای شینگن ویکی پدیا|
با توجه به ماهیت و هدف از سفر، انواع مختلفی از ویزای شینگن صادر شده توسط سفارت/ کنسولگری تعیین شده وجود دارد دسته بندی ویزای شینگن به اینگونه است.
1. ویزای اتحادیه ی شینگن(USV): این ویزا یک مجوز ورود اقامت موقت به یکی از 26 کشور عضو اتحادیه شینگن می باشد که دوره ی زمانی آن تا حداکثر90 روز در هر شش ماه می باشد و از لحظه ی ورود شما به کشور مقصد عضو، محاسبه می شود. با توجه به هدف از سفر ویزای (USV) به دو دسته :”C”و”A” تقسیم میشود.
2. ویزای اعتباری منطقه محدوده (LTV): صدور این ویزا به هنگام شرایط خاص صورت می پذیرد مثل علل های انسان دوستانه یا شرایط های اضطراری.
با داشتن این ویزا فقط میتوانید به آن ناحیه و کشوری که از آن درخواست ویزا کرده اید و یا کشور های دیگری که به هنگام اخذ ویزا در آن درج شده سفر کنید در غیر این صورت در صورت سفر به نواحی دیگری از 26 کشور عضو که در ویزا مشخص نشده نامعتبر است.
3. ویزای ملی (NV) یا نوع ِD ویزای مولتی شینگن چیست: این ویزا برای کسانی قصد سفر به ناحیه شینگن در مدت شخصی دارند یا اقامت دائم مناسب است از جمله تجار و دانشجویان ویزای یکبار ورود D برای کسانی که قصد اقامت محدود با هدفی وارد یکی از کشورهای شینگن شده اند مثل خدمات درمانی و …
کسانی که قصد برگشت به کشور خود دارند مناسب است .
ویزای دوبار ورود مشابه آنچه که در ویزای یک با ورود گفته شد می باشد با این تفاوت که شما در مدت زمانی معلوم اجازه دوبار ورود به کشور عضواتحادیه شینگل دارید.
با دریافت ویزای چند بار ورود نوع D دیگر محدودیت رفت و آمد با اخذ رویداد دیگر به کشورهای مختلف عضو اتحاد ندارید اما برای اخذ این ویزا باید ملزوماتی را دارا باشید:
• دانشجویان بین المللی که به قصد انجام برخی پروژه های تحقیقی با بازه ی زمانی مشخص (معمولا کمتر از یکسال) به یکی از 26 کشور عضو اتحادیه سفر می کنند.
• دانشجویان بین المللی که قصد شروع به تحصیل در یکی از کشورهای عضو را دارند که مدت زمان اعتبار ویزای مربوط به آن یک سال است اما قابل تمدید است.
• فعالیت وکار علمی و آموزشی در مرکز تحقیقات مؤسسات معتبر در هر یک از کشورهای شینگن، با توجه به شخص و اعضای فامیل نزدیک.
• متخصصانی که به مقصد به اشتراک گذاشتن تخصص و حرفه خود به كشورهاي ويزاي شنگن مسافرت می کنند مثل ورزشکار ها و هنرمندان یا سایر تخصص هایی از این قبیل.
• موارد اضطراری که مثلا شخص به دلیل وضعیت پزشکی قادر به ترک کشور عضو شینگن در محدوده ی زمانی مشخص نیست.

ویزای حمل و نقل هوایی «A» اجازه می دهد تا شما از طریق منطقه بین المللی فرودگاه یکی از مناطق شینگن بدون ورود به قلمرو شینگن عبور کنید.

ویزای حمل و نقل «B» اجازه می دهد که حداکثر تا 5 روز از طریق اتومبیل یا فرودگاه های مختلف از منطقه شینگن به کشوری غیر از عضو اتحادیه سفر کنید.

انواع ویزای توریستی شینگن ویزای کوتاه مدت «C» به شما اجازه می دهد نا کشور های عضو اتحادیه ی شینگن را با هدف توریستی، بازدید خانواده، کسب و کار تا حداکثر 20 روز در یک دوره ی 180 روزه بازدید کنید.

ویزای گردشگری «C» یک ویزای اقامت کوتاه مدت است که حداقل یکسان اعتبار دارد این ویزا معمولا برای بازدید کننده های تجاری صادر می شود که یک دعوتنامه از کشورهای حوزه ویزای شینگن و علاقه ای خاص به آن ناحیه دارند.

ویزای بلند مدت«D» به شما اجازه می دهد که بیشتر از 3 ماه مثلا برای تحصیل، کار یا بازنشستگی و غیره اقامت کنید.

• بیمه درمانی مسافرت به کشورهای تحت پوشش ویزای شینگن
|بیمه ویزای شینگن|
هر شخصی که بخواهد به طور موقت به یکی از کشورهای دارای ویزای شینگن که ویزای آن را دریافت کرده سفر کند چه فردی یا گروهی و چه به صورت توریستی و یا مسافرت با مربوط به کسب و کار نیازمند است که بیمه مسافرتی ویزای شینگن را با اعتباری مطابق با تعداد روزهای اقامت به همراه داشته باشد بیمه درمانی باید درمورد مهاجرت یا حمل ونقل در نظر گرفته شود و باید در سراسر قلمرو کشور های عضو معتبر باشد.
زمانی که ویزا صادر شد تا چه مدت میتوانم در منطقه شینگن اقامت کنم
با توجه به نوع ویزای که توسط سفارت/ کنسوالگری خاص هر یک از کشورهای اتحادیه صادر میشود، محدودیت های مختلفی وجود دارد که به ویزای خاص مطابق با ماهیت مسافرت و سایر شرایط مربوطه اعلام میشود. با این حال رایج ترین نوع ویزا که به مسافرین اعطا میشود. میتواند حداکثر 90 روز در هر دوره شش ماهه از تاریخ ورود ثبت شود.
چه نوعی از ویزای شینگن نیاز دارم
بسته به هدف/ ماهیت سفر شما 3 نوع ویزای شینگن توسط سفارت / کنسولگری مربوطه صادر میشود.
•  ویزای شینگن اتحادیه اروپا مچوزی برای توقف در یکی از اعضای کشور های تحت ویزای شینگن برای مسافرت یا اقامت در یک بازه ی زمانی حداکثر 90 روز در هر شش ماه می باشد واز لحظه ی ورود ثبت میشود.
• ویزای اعتباری منطقه محدوده به شما اجازه ی مسافرت به  کشورهای جز ویزای شینگن را که ویزا از آنجا صادر شده یا در برخی موارد برخی دیگر از کشور هایی که در ویزای اخذ شده ذکر شده است را میدهد.
• ویزای ملی به کسانی اختصاص داده میشود که مشغول به تحصیل یا کار یا اقامت در یکی از این کشورها باشند.

ملزومات درخواست ویزای شینگن|مدارک ویزای شینگن چیست|

هنگام درخواست یک ویزای شینگن به منظور سفر به یک یا چند کشورهای ویزای شینگن به الزامات مورد نیاز برای پیشبرد برنامه را تعیین کنید.
اگر مقصد سفر به بیش از یک کشور عضو شینگن دارید بهتر است از سفارت یا کنسولگری درخواست ویزا کنید که در کشور مربوط به آن بیشتر توقف خواهید کرد.
اگر ویزای چندبار ورود دریافت می کنید میتوانید به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت زمان مجاز در ویزا سفر کنید.زمانی که برای ویزا درخواست دادید باید درنظر داشته باشید که به صورت شخصی تمام مدرک مورد نیاز را که آماده کرده اید به سفارت یا کنسولگری در وقت تحویل شده تحویل دهید همیشه توصیه می شود که حداقل 15 روز قبل از خروج از کشور خود قرار ملاقات خود را تنظیم کنید.همه ی کشورهای عضو شینگن کم و بیش دارای ملزومات یکسان برای صدور ویزا هستند اما برحی تفاوت های ریزی بسته به کنسولگری/سفارتخانه در اسناد مورد نیاز وجود دارد که اسناد شناسایی اصلی و وضعیت اقتصادی فعلی شما اضافه شده است.

مدارک ویزای شینگن

اسناد زیر برای هرگونه درخواست درخواست کوتاه مدت درخواست ویزا نیز لازم است
فرم ویزای کاملا پر شده و امضاء شده در سطوح مربوطه
عکسی که فرمت یا پاسپورت را داشته باشد بصورت/ تمام رخ با زمینه ای روشن عکس باید اخیرا گرفته شود.
پاسپورت و همچنین تمام نسخه های ویزای قبلی با اعتباری حداقل 3 ماه قبل از خروج شما نیاز است. پاسپورتتان حداقل باید دو صفحه خالی داشته باشد.
رزور هتل و برنامه ی سفر باید تحت پوشش تمام اورژانس پزشکی با مراقبت های بیمارستانی قرار گیرد این بیمه نامه درمانی باید هزینه هایی بالغ بر 30,000 یورو را بسته به تعداد روزهای اقامت را پوشش دهد و باید در تمامی مناطق شینگن معتبر باشد.
نسبت به بیمه درمانی مسافرت باید زودتر از درخواست اخذ ویزا اقدام کنید و در صورت پذیرفته شدن ویزای خود میتوانید از بیمه نامه انصراف دهید.
مدارک مربوط به محل اقامت به مدت زمانی که در تمایل دارید در نواحی شینگن اقامت کنید.
اثبات توانایی لازم برای امرار معاش و سایر هزینه ها در طول زمان اقامت.
نکته: به یاد داشته باشید که اولین مرحله برای درخواست ویزای شینگن دریافت وقت مصاحبه از سفارت در کشور است. هنگام سر رسید زمان موعد باید مدارک گفته شده در بالا را آماده و به سفارت مربوطه تحویل دهید.
دریافت پاسخ از سفارتخانه معمولا دربازه ای بین 15 تا 21 روز تحقق می یابد بنابراین اگر لیبل ویزا در پاسپورت موجود بود شما پذیرفته شده اید در غیر این صورت با دریافت نامه ای به عنوان ریجکت شدن یا رد شدن دریافت میکنید که شاید به دلیل کلی نوشتن علل رد شدن به طور واضح متوجه نشده اید که چرا رد شدید.

هزینه ویزای شینگن چیست|قیمت ویزا شینگن|

به هنگام درخواست اخذ ویزای شینگن یک هزینه غیر قابل برگشت وجود دارد که تمامی متقاضیان باید پرداخت کنند.
هزینه ی مربوطه به اخذ ویزا بسته به نوع ویزا وسن متقاضی همچنین برخی موارد استثنائی دیگر می باشد.
هزینه را میتوان در سفارتخانه یا کنسولگری مربوطه به صورت نقدی کارت بدهی یا کارت اعتباری پرداخت نمود. اما برخی از کنسولگرها اجازه ی پرداخت هزینه با کارت اعتباری را نمیدهند.
این هزینه ها شامل هزینه ی ویزا وهزینه ی خدمات می باشد.در صورتیکه ویزای درخواست شده انکار یا تکذیب شود هزینه پرداخت شده دیگر قابل باز پرداخت نمی باشد.

نکات ضروری
برای اینگونه افراد هزینه ویزا کمتر می باشد:
کودکانی با بازه ی سنی 6 تا 12 سال
ملیت های گرجستانی ، kosovo، روسیه، اوکراین
و برای این افراد هیچ هزینه ای دریافت نمی شود

کودکان زیر 6 سال
دانش آموزان، دانشجویان کارشناسی ارشد، معلمان همراه که به منظور تحصیل یا آموزش پرورش سفر می کند.
محققان کشورهای جهان سوم که برای تحقیقات علمی سفر می کنند.
نمایندگان سازمانهای غیر انتقاعی 25 ساله یا کمتر برای شرکت در سینما ها، ورزش، رویدادهای فرهنگی و آموزشی که توسط سازمانهای غیر انتفاعی برگزار میشود.

اگر سفارت/کنسولگری کشوری از اعضای اتحادیه در محل اقامت متقاضی وجود نداشته باشد چه اتفاقی می افتد

در برخی از کشورهای جهان سوم شاید سفارت کشور از اتحادیه شینگن وجود نداشته باشد با این وجود این موضوع هیچ مشکلی ایجاد نمیکند زیرا در گونه ی موارد سفارتخانه هایی هستند که منافع آنها و خودشان را که مسؤل صدور ویزای مورد نیاز متقاضی است را نمایندگی میکنند. در صورتی که متقاضی به علت عدم توانایی برای ارائه اسناد و مدارک لازم و مطابق با استاندارد های مسافرتی به یک منطقه ای در شینگن رد شود این امکان وجود دارد که مجددا در سفارتخانه یا کنسولگری مقصد نظر خود در یک کشور همسایه درخواست شود.

تمدید ویزای شینگن امکان پذیر است؟
|تمدید ویزای شینگن,تتمدید ویزا شینگن,تمديد ويزاي شينگن|
در سال 2009 تمدید کوتاه مدت انواع ویزای شینگن تصویب شد اما برای موفق شدن در آن هر دلیلی مورد پذیرش نیست، با توجه به سیاست ویزای شینگن دلایلی از قبیل دلایل بشر دوستانه، وضعیت اورژانسی و دلایل شخص مهم قابل قبول اند.

لیبل ویزای شینگن

در صورت کامل بدون اسناد ومدرک موافقت با صدوروزیر به هنگام اخذ آن لیبل یا برچسپی در پاسپورت چسپیده میشود که دارای اطلاعاتی می باشد از قبیل:

Valid for : که مربوط به مناطقی از اعضای اتحادیه است که ویزا در آن دارای اعتبار است که در آن میتوانید اسامی کشورهایی را که اجازه ورود به آنها را دارید را بیابید.
From : زمان ورود به منطقه شینگن است.
To : زمان خروج از منطقه شینگن است.
Type of visa: که همان نوع ویزا است که میتواند مربوط به انواع ویزاها که قبلا اشاره شده است باشد.
Number of enteries اجازه تعداد ورود شما به مناطق شینگن را نشان میدهد که میتواند یک بار ورود، دوبار ورود و چند بار ورود باشد.
Duration of stay: بازه زمانی و حداکثر زمان مشخص شده برای اقامت شما در منطقه شینگن می باشد.
issued in: کد محل صدور ویزای شما از آن شهر را نشان میدهد.
On : زمان صدور ویزای شماست.
Number of passport :شماره پاسپورت.
Surname , name: نام و نام خانوادگی

منبع سایت ویزای شینگن اینفو
ویزای شینگن